Gå til sidens hovedinnhold

Skjørt til fest

-La deg inspirere av hvordan du kan style partyskjørtet!

(Side2): Festsesongen er godt i gang, og er du en av dem som gjerne vil la kjolen henge i skapet for denne gangen, så har har vi stylet seks av de hotteste partyskjørtetene på ulike måter!

Blyanskjørtet i skinn

Blyanskjørtet er i vinden som aldri før! Det skal gå nedenfor kneet og gjerne være i skinn. Her har vi kombinert skjørtet med en topp i juvelfarget leopardmønster, store gulløredobber med krusifiks motiv, inspirert av Dolce & Gabbana. Sandalene med gulldetaljer tar igen fargene fra toppen og ørepynten.

Leopardskjørtet

Dyremønster er overalt, og har definitivt kommet for å bli! Her har vi funnet et vakkert skjørt i lysrosa, som er en av sesongens store farger. Toppen er nattkjoleinspirert, som også er en av festsesongens store hiter. Glitterjakken er en fest i seg selv, derfor er alt man trenger av tilbehør er dette vakre armåndet.

Ballerina skjørt i glitter

Ettersom skjørtet er i A-form er det fint med en kroppsnær topp, som understreker formen på skjørtet, og med en tykk gulllenke over pologenseren er du helt på trend. Den hvite fuskepelsen gir volum og bryter med den mørke fargepaletten.

Maxiskjørtet

Her har vi blandet stilarter og farger, skjørtet er festfint. T-skjorten er neddresset og spennende både i farger og print. Over den har vi valgt en strammere smoking inspirert dressjakke. Den knallrøde clutchen får hovedfokus, og fullfører antrekket.

Omslagsskjørtet

Dette omslagskjørtet har en fasong som en kilt, og sammen med den feminine og strammere blusen er balansen komplett. Vesken ramper opp antrekket, og skoene tar opp den feminine sløyfen.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken