Gå til sidens hovedinnhold

Festens mest sexy

Glamour-diva Dorthe Skappel og Idol-yndlingen Sandra Lyng Haugen fikk gutta til å måpe.

OVERSIKT: Her er årets vinnere
STOR BILDESPESIAL NEDERST

Grand Hotel (SIDE2): Spellemann er årets «se-og-bli-sett»-fest. Og det var særlig to kvinner det var umulig å ikke legge merke til:

Dorthe Skappel var feiende flott og råsexy i en ultrakort disco-paljettkjole, mens «lille» Sandra Lyng Haugen viste at hun er blitt en voksen, elegant og forførerisk kvinne.

Løftet på skjørtekanten
Begge satte de sitt preg på den store Spellemann-festen på Grand Hotel i Oslo etter prisutdelingen lørdag kved. Mens Dorthe måtte passe på den korte skjørtekanten, var Sandra mest opptatt av å løfte på skjørtet.

- Den er jo så alt for lang, så jeg må gå rundt og bære på slepet, humret Mosjøen-jenta.

VETERANENE: Ny supergruppe?

Sendte kjæresten bakveien
Også Spellemann-vinner Espen Linds sexy kjæreste, modellen Hanneli Mustaparta, dro på fest på Grand - men måtte nøye seg med å gå inn «bakveien» mens Espen strålte på den røde løperen på VIP-inngangen.

TV 2s Thomas Leikvoll, derimot, viste stolt fram sin vakre kjæreste, Frokostquiz-vertinnen Line Victoria Husby - som lyste opp den røde løperen i en lårkort flørt av en kjole.

Diskuterte med debatt-sjefene
Hotellkonge Petter Stordalen, som har funnet lykken med unge og råflotte Gunhild Melhus, tok seg imidlertid ikke like lang tid til å vise frem kjæresten.

Men vel inne på festen slo han seg ned sammen med TV 2s Øyvind Fjeldheim og Kanal24s morgenvert Svein Tore Bergestuen - mens kjæresten sto i munter passiar med Hanneli Mustaparta.

Hemmelig mann?
Eks-glamourdronning og popartist Aylar Lie vekket også fotografenes interesse etter at hun først så ut til å snike seg unna den røde løperen med en «hemmelig mann». Mannen viste seg imidlertid å være manageren hennes.

- Men det er en hemmelig mann et sted på festen... sa en ertende Aylar som avdekket et minimalt leopardantrekk.

Hun var heller ikke synlig skuffet over at hun ikke var nominert i noen kategorier.

- He-he! Det har jeg ikke tenkt over en gang. Det skulle tatt seg ut, sa hun lattermildt før hun skred inn i varmen på festen.

- Skal ikke sove i natt!
Spellemanns store kvinne, Marit Larsen, gliste fra øre til øre etter at hun feide med seg to gjeve pristrofeer.

- Det kommer til å bli mye vin, strålte hun på vei inn til fest. Vel inne på Grand fortsatte hun festen sammen med årets programledere, Thomas Numme og Harald Rønneberg.

LES OGSÅ: Marit gjorde rent bord

Hun hadde oppskriften klar på hvordan Spellemann-suksessen skulle feires:

- Jeg skal ikke sove i natt! Nå er det bare fest...

Alt om Spellemann:

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren