Gå til sidens hovedinnhold

Fester videre i India

Liz Hurley og ektemannen Arun Nayar sparer ikke på pengene når de først gifter seg. Tirsdag ankom hele kjendisfølget India, for en fem dager lang bryllupsfest.

(SIDE2:) Det blir den tredje bryllupsfesten brudeparet arrangerer, etter at de først offisielt giftet seg fredag, og så arrangerte stor fest i slottet Sudeley Castle i Gloucestershire i England lørdag. Nå legger altså følget turen til Aruns hjemland India, for det som blir sagt å være årets kjendisfest i landet. Med på turen er blant andre Victoria Beckham.

Se video fra bryllupet.

Stolt far
Gjester som var til stede under lørdagens fest forteller at Liz Hurley var meget vakker, i en hvit, elegant kjole kreert av venninnen Donatella Versace. Slottet var dekket med kremhvite roser, både på bordene, langs midgangen, og i gangene. Skuespilleren Patsy Kensit leste et utdrag av bibelen, før selve seremonien var i gang. Det var Elton John som fikk æren av å lede Liz ned alteret.

Etterpå holdt Elton John en tale, hvor han æret Liz' avdøde far. Elton sa at han føler seg som en far for Liz, og at han ikke kunne vært mer stolt av «datteren» sin. Liz Hurley så ut til å bli grepet av stunden, og klarte ikke holde tårene tilbake.

Tok til tårene
- Jeg gråt i kirken da Elton John talte, og jeg gråt da Arun og jeg hadde vår første dans. Jeg er redd min tøffe fasade sviktet meg, fortalte hun til den engelske avisen Daily Mail.

Også brudgommen, Arun, hadde problemer med å holde tårene tilbake da han så Liz komme gående opp midtgangen.

- Jeg har aldri sett noen se så vakker ut, og jeg var så full av følelser at jeg måtte virkelig slåss for å holde tårene tilbake, fortalte han til avisen.

Etter middagen opptrådte Elton John for gjestene.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai