Gå til sidens hovedinnhold

Avlyser festen på festningen

Robyn og Brian Ferry kommer ikke.

(SIDE2): Kommende helg skulle både Robyn og Brian Ferry opptre på Akershus festning i Oslo, men grunnet dårlig billettsalg, avlyses lørdagens program.

Musikkfestivalen Festningen 2011 beholder derimot familieforestilling med Musika Mobile på Kontraskjæret samme dag og fredagens arrangementene på Karpedammen Nye Scene. Også lørdagens konsert med Primal Scream, som skal fremføre Screamadelica i sin helhet, flyttes til Sentrum Scene.

I juni avlyste trekkplasteret Duran Duran grunnet stemmeproblemer.

- Styret i Festningen 2011 finner det ikke forsvarlig å gjennomføre det planlagte arrangementet, med bakgrunn i lavere publikumsoppslutning etter både kansellering av headliner, og terroraksjonen 22. juli, heter det i en pressemelding fra arrangøren.

- Deretter sto Norge stille i tre uker. Vi var som alle andre lamslått over det som rammet oss, og som tok fokuset vekk fra den positive opplevelsen en konsert skal være. Festningen 2011 vurderte som de fleste andre festivaler om vi skulle avlyse eller fortsette som planlagt, sier festivalsjef Olle Thorvik til aftenposten.no.

De som allerede har kjøpt billetter til Festningen 2011, vil få refundert disse hos utsalgsstedet innen 17. oktober

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken