Gå til sidens hovedinnhold

Slik sminker du deg strålende festfin til nyttårsfesten

Få de beste sminketipsene her.

(SIDE2): Det nærmer seg nyttårsfesten og der er på tide å dra frem paljettene, leppestiften og de høye hælene.

Nyttårsaften er en av de kveldene hvor man skal legge igjen hemningene hjemme, og glitre og pynte seg så mye man bare ønsker. På denne dagen hørere man aldri noe snakk om å være «overpyntet».

Røde lepper

Om man vil gå for trender har man mye å velge mellom denne vinteren; fra naturlig og enkelt, til gotisk og elegant til glamorøs og glitrende.

Av leppestifter er det de mørke tonene som gjelder, dette gir en dramatisk og litt gotisk look som vil være prikken over i'en for de fleste antrekk, og spesielt om du går for sort.

For denne looken er det viktig å passe på at huden din ser glødende og frisk ut. Med en matt, og lys sminke, blir det i overkant 90-talls, og du kan ende opp med å se livløs ut.

Les også: Dette er vinterens hotteste leppestifter

Gi huden glød

Derfor er solpudder, higlightere, kremrouger og flytende foundationer dine beste venner.

For å få den perfekte basen, som vil gi tilstrekkelig med glød er en primer viktig. En god primer kan gjøre alt fra å minimere porer, til å gi glød, og å få sminken til å sitte lenger.

Se våre fem favorittprimere under:

Har du verken primer eller highlighter, kan faktisk leppomaden din gi deg billig og fin glød i ansiktet. Bare påfør den over kinnbena, så er du klar.

Se hvordan her:

HTML EMBED

Velger du røde lepper, er det lurt å la dem virkelig komme til sin rett, ved å tone ned øyensminken med lyse toner.

Vi har testet Armanis trendy julelook, men lyse øyne og røde lepper, se hvordan du kopierer looken her: Side2 tester trend-looken

Videoguide:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=btbdeZXiBKUDQQlZUz3kM2qDN0rJ3sDZfEyXS9au5_FwH95JIARe7yXS63CzMhpMHipk7WL5EMvamK_iI7x2EnRtzTcsi1lIarvWM5cRfdoxSaCiYx_ZtsiEBzs-77XAFysFxktvdow&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Glitrende lepper og øyne

Om mørke, røde lepper ikke er noe for deg, kan du gjøre som Jessica Alba og gå for metalliske lepper.
Se hvordan her: Metalliske lepper? Ja, takk!

Og om glitrende leppe rikke er nok, hvorfor ikke gå for glitrende øyne også?

Et glitrende, sotet øye er perfekt for nyttårsfesten, og er enkel å få til selv. Du trenger faktisk bare fem produkter for å naile denne looken. Se hvordan her.

Slik får du festlooken til å sitte hele natten

Sist, men ikk eminst er det viktig å huske på at sminken skal sitte hele natten.

Det er jo kjedelig når du har brukt en time foran speilet for å få den perfekte fest-looken, men bare to timer senere er den dyprøde leppestift-fargen allerede borte og foundation-kremen er blitt ujevn. Kjenner du deg igjen?

Se hvordan du unngår at sminken sklir av før natten er omme her.