(SIDE2:) For noen er ikke to personer og en seng nok for å bli tilfredsstilt. Enkelte blir nemlig tent av ting folk flest opplever som lite sexy.

Cracked.com har funnet fram til noen av de særeste historiene.

Piknikbord
De fleste av oss bruker piknikbord til det ordet tilsier: Et bord å spise ved. En amerikansk mann så noe mye mer sexy enn et trebord med to benker.

Bordet hadde nemlig et hull med plass til en parasoll. Og der folk flest vil tenke at et slikt hull er fint til å ha parasoller i, ville han putte noe langt mer personlig i hullet.

Hadde dette vært en engangshendelse, kunne han kanskje ha klart å snakke seg bort med at han var full eller at han ikke hadde hatt sex på lenge - uten at vi nødvendigvis ville skjønt valget likevel. Men denne mannen lot seg tilfredsstille av bordet fire ganger. Det hele ble filmet av lattermilde naboer - naboer som trolig aldri spiste ved piknikbordet igjen.

Etter den fjerde gangen fikk naboene nok og sendte opptakene til politiet.

Trafikkskilt
Du blir neppe tent når du ser skilt som forteller at det er forkjørsvei, at du nærmer deg et fotgjengerfelt eller at det kommer en krapp sving til høyre. Og i så fall har du ikke samme lyster som en mann fra South Dakota.

60-åringen ble arrestert da han ble tatt på fersken med videokamera i hagen til en tilfeldig person. Politiet beslagla flere videokassetter, og her fant de mange opptak av mannen som gnikket seg inntil trafikkskilt. Opptakene gikk hele to år tilbake.

Men det var ikke bare trafikkskilt som tente denne mannen. Opptakene viste blant annet at han hadde sex med en dørkarm iført en S&M-drakt og at han gravde et hull i bakken som han hadde sex i.

Lyktestolpe
Hva denne britiske 32-åringen synes om trafikkskilt, vet vi ingenting om. Men hans meninger om lyktestolper er dessverre kjent.

Han ble tatt på fersken mens han gnikket seg inntil en lyktestolpe. Det var en flokk skolebarn og en ung kvinne som oppdaget mannen. Han ble arrestert kort tid etter.

Parkbenk
Eksemplene vi hittil har nevnt, kunne endt bra hvis ikke mennene hadde blitt oppdaget. Så heldig var ikke denne mannen fra Hong Kong. Han fant seg en benk med hull i og fant ut at det var et lurt sted å putte inn penisen.

Dette er en avgjørelse han trolig vil angre på resten av livet. Hullet var nemlig litt trangere enn han hadde trodd, og før han visste ordet av det, satt han fast.

Redningspatruljen kom ham til unnsetning, men det var ikke lett å få ham løs. Først stakk de nåler inn i penisen for å redusere blodtilførselen. Da dette ikke hjalp, fjernet de deler av benken, slik at han slapp løs.

Mannen var heldig som fikk beholde penisen. Legene brukte fire timer på å fjerne metallrester fra benken på penisen hans.

Biler
Amerikaneren Edward Smith skammer seg ikke over sin fetisj. I fjor sendte den britiske kanalen Five en dokumentar om folk som har sex med biler, og Smith sto fram som en bilentusiast utenom det vanlige.

57-åringen har hatt sex med over tusen biler. Aller best liker han sin egen Volkswagen Beetle, som har fått navnet «Vanilla».

- Hun er min elskerinne, og jeg synes ikke det er noe galt i det, sier han i tv-programmet ifølge Splash.

Men det er ikke bare biler som tenner Smith. I programmet forteller han at han også har hatt sex med et helikopter.

En annen bilelsker, Jordan Witham, ble også intervjuet i programmet. Han forteller hvordan man har sex med en bil.

- Tiltrekningen alene tar deg halvveis, og all berøring kan regnes som sex. Noen mennesker liker å gni seg mot biler, klemme dem eller gi dem et kyss. Andre går enda lengre og har sex med for eksempel eksospotten, sier han.

LES MER: - Har hatt sex med 1000 biler

Her er noen andre sære fetisjer:
Spectrophilia: Spøkelser
Agalmatophilia: Statuer, utstillingsdukker
Trichophilia: Hår
Autassassinophilia: Å planlegge sitt eget mord
Plushophilia: Bamser eller folk i dyrekostymer
Klismaphilia: Tarmskylling
Phalloorchoalgolagnia: Smerte i det mannlige kjønnsorganet
Podophilia: Føtter
Retifism: Sko
Vampirism: Å drikke blod
Aquaphilia: Vann
Menophilia: Menstruasjon
Necrozoophilia: Døde dyr
Vorarephilia: Å bli spist
Apotemnophilia: Å få en kroppsdel amputert
Dendrophilia: Trær
Emetophilia: Oppkast
Robot fetishism: Mennesker kledd ut som roboter eller som oppfører seg som roboter
Somnophilia: Sovende eller bevisstløse personer
Sitophilia: Mat
Symphorophilia: Katastrofer
Coprophilia: Avføring
Eproctophilia: Promp
Urophagia: Å drikke urin
Maiesiophilia: Gravide kvinner
Lactaphilia: Brystmelk fra kvinner
Dacryphilia: Å få noen til å gråte
Chremastistophilia: Å bli ranet eller holdt fanget
Nasophilia: Neser
Mucophilia: Snørr

Kilder: Cracked, Wikipedia