Du har sett hennes mor på trykk en rekke ganger, men denne gangen er det datteren, Alice Coleman Müller, sin tur å vise seg frem.

Lillian Müllers datter pryder forsiden på denne månedens utgave av FHM. Til magasinet kan Alice avsløre at hun er usikker på om hun vil følge i morens fotospor og satse på en modellkarriere.

- Jeg er litt usikker, faktisk. Jeg har et alvorlig kjærlighetsforhold til mat, og har hatt en lat periode, noe som ikke er en god kombinasjon! På den ene siden liker jeg å lage vakker kunst og fange øyeblikk, på den andre siden har jeg lyst til å etterlate meg positive spor på denne jorden. Jeg er midt i en prosess hvor jeg prøver å finne ut hvordan jeg skal gjøre det på best mulig måte.

Opphengt i rumper

Utenom av-og-på-modellkarrieren er Alice en meget aktiv forkjemper for dyrs rettigheter, samtidig som hun er veganer og miljøforkjemper. Den 22 år gamle skjønnheten bor til vanlig i Berkley i USA sammen med sin norske kjæreste, en hund og en katt.

Hennes åtte-til-fire-jobb er som assistent i et entreprenørselskap.

Alice kan avsløre at hun er hundre prosent monogam når hennes hjerte har blitt kapret, men letter litt på sløret når det kommer til hvordan hun liker å bli sjekket opp.

- Jeg liker gutter som får meg til å le. Den beste sjekkereplikken hørte jeg faktisk av eksen min. Han kom bort til meg og sa «Har du noen sagt til deg at du har en helt fantastisk panne?»

- Men han brukte den på en annen jente etter at vi slo opp også. Viktigste av alt: Vær deg selv!, forteller hun til FHM.

Riktig, ja.

- Men hva synes Alice er de mest sexy egenskapene hos mannen?

- Det er ærlighet, men jeg setter også ydmykhet og selvsikkerhet høyt. Utseendemessig har jeg vært helt opphengt i rumper i det siste.

Mamma er MILF

Med en mor som har hele ni forsider for Playboy og spilt «den digge dama» i en rekke musikkvideoer opp gjennom historien, er det kanskje vanskelig å ikke tro at Alice kunne tenke seg å stille opp for magasinet selv. Det er i midlertidig helt feil.

- Da mamma gjorde dette (stilte opp for Playboy journ. anm), var hun et ikon som hyllet kvinnefrigjøringen. Magasinet var nyskapende, og kvinnene var unike. Jeg blir lei meg når jeg ser at kvaliteten har gått ned, og at bladet nesten har blitt homogent når det kommer til kvinnene, som alle ser like ut. Implantater og plastisk kirurgi er ikke sexy, og det viser ikke et ærlig bilde av ekte kvinner, mener datteren.

- Så du planlegger ikke å stille opp der selv?

- Nope!

- Har du noen gang omtalt moren din som en MILF?

- Å gud, ja. Kanskje litt sarkastisk ...

- Har du hørt noen andre påpeke det?

- Selvfølgelig, tenåringsgutter er så teite!

Du kan se flere bilder og lese hele intervjuet med Alice Müller i septembernummeret av FHM.