Gå til sidens hovedinnhold

Er dette verdens heldigste slange?

Mens Side3-redaksjonens kontakt med vakre damer er redusert til epostkorrespondanse med vår sexspaltist Ann Mari Olsen, har våre kjære kollegaer i FHM et langt høyere nivå av interaksjon med sine kjære forsidepiker.

Over 100 utgivelser av magasinet har det blitt siden oppstarten i 2004, og blant damene som har prydet forsiden deres finner vi skjønneheter som Triana Iglesias, Aylar Lie og Alexandra Joner.

I ren og skjær misunnelse har vi spurt våre medsoldater om de kunne plukke ut deres 10 beste forsider for oss.

Så her, kjære leser, er FHM-redaksjonens favorittforsider:

10. Aylar Lie, oktober 2004

Denne forsiden definerer tidsepoken da FHM etablerte seg i Norge. Aylar hadde akkurat blitt kastet på huet og ræva ut av missefinalen etter at det ble kjent at hun hadde tiet om visse skuespillerprestasjoner i fortiden, og FHM plukket henne opp i fallet. I tiden som fulgte ble det flere FHM-forsider med Aylar.

OBS! Se flere forsider på neste side!

9. Marianne Aulie, november 2007

Vår ”kunstspesial”-utgave må med, rett og slett fordi det ble så utrolig mye oppstyr rundt hele greia. Hele Norge hadde visst en mening om denne forsiden da det sto på som verst.

OBS! Se flere forsider på neste side!

8. Monika Lund Lie, juni 2013

Dette er vårt siste nummer, og hovedgrunnen til å at vi har med denne forsiden, ved siden av at det er en fin forside, selvsagt, er at vi har gjort om på designet på forsiden, og for øvrig hele bladet. Og det er vi godt fornøyde med.

OBS! Se flere forsider på neste side!

7. 10 forsidefinalister, mars 2008

Vår årlige finalistutgave i forbindelse med vår egen konkurranse, ”Forsidejakten”, må med. Disse forsidene – kanskje verdens lengste forsider? – er en tredobbel utbrettsforside som rommer de 10 finalistene før jakten munner ut i en vinner. Vi velger 2008-utgaven fordi det var her vår senere sexspaltist Ann Mari Olsen dukket opp i bladet for første gang. Senere har som noen vil vite nettopp Side3 arvet henne, men vi tenker fortsatt på henne som en kjent og kjær FHM-maskot.

OBS! Se flere forsider på neste side!

6. Linni Meister, januar 2009

«Skrap frem to like og vinn!» skrev vi på denne forsiden. Hva man kunne vinne skrev vi derimot ingenting om, men vi tenkte vel i vårt stille sinn at gevinsten ved å skrape frem Linnis meloner var premie nok i seg selv. Snakk om flax!

OBS! Se flere forsider på neste side!

5. Triana Iglesias, juli 2007

Dette er vårt mestselgende nummer noensinne. Om det er på grunn av «verdens heldigste slange» er vi ikke riktig sikre på, men vi tviler vel litt på at den ville klart rekorden alene.

OBS! Se flere forsider på neste side!

4. Sara Nicole & venner, april 2012

Dette lekre møljecoveret ble tatt fra en skummelt høy stige, og i serien inni bladet tok vi flere av bildene i 3D, som leserne kunne få fullt utbytte av ved hjelp av 3D-briller som vi la ved.

OBS! Se flere forsider på neste side!

3. Alexandra Joner, august 2012

Fargene er fantastiske, bildet er fantastisk, og Alexandre Joner selv er jommen ikke så verst, hun heller...

OBS! Se flere forsider på neste side!

2. Annette Soknes, juli 2011

Det er noe med den gode naturfølelsen vi får inni oss av dette coveret. Tror vi. Vi føler i hvert fall skogens ro. (Se Annettes ti favorittbilder her).

OBS! Se flere forsider på neste side!

1. Triana Iglesias, september 2012

Vi feiret hundre utgitte FHM-utgaver ved en teknologisk videreutvikling av skrapeloddtrikset vi brukte på Linni-coveret nevnt over. Men denne kunne gangen kunne man gni vekk bh-en, som vi hadde lagt på i varmefølsom termolakk. Og når man var ferdig med å gni, ville bh-en gradvis returnere av seg selv. Rett og slett magisk! Og svært stuebordsvennlig. Så vidt vi vet har ingen i hele verden gjort noe liknende. Denne forsiden er vi bra stolte av...

Hvilken forside er din favoritt? Diskutert gjerne i kommentarfeltet under.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken