Gå til sidens hovedinnhold

Fikk 1,4 mill. for å slutte

Telecomputings ble dratt ned av restrukturering. Den tidligere toppsjefen fikk 1,4 millioner kroner for å slutte.

Telecomputingsresultater i første kvartal var svake. Hovedårsaken til dette var restrukturering av den svenske virksomheten, og betaling til den avsatte toppsjefen André P. Løvestam.

NA24 - din næringslivsavis

Driftsresultatet før avskrivninger var på svake 8 millioner kroner av en omsetning på 227,6 millioner kroner i første kvartal. I samme kvartal året før var driftsresultatet før avskrivninger på 16,7 millioner kroner av en omsetning på 217,1 millioner kroner.

Driften i kvartalet ble dratt ned av endringer i den svenske virksomheten på 7,5 millioner kroner. I tillegg ble 1,4 millioner kroner betalt ut til den tidligere toppsjefen André P. Løvestam. Totalt var restruktureringskostnaden i første kvarta på 8,9 millioner kroner. Uten engangskostnadene ville Telecomputings resultater vært på 16,9 millioner kroner i første kvartal.

Resultat før skatt var på 2,3 millioner kroner i første kvartal, mot 11,9 millioner kroner i fjor. Ved kvartalsslutt var kontantbeholdningen på 81,6 millioner kroner, etter at netto kontantstrøm var på svake minus 15,4 millioner kroner i første kvartal.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken