Gå til sidens hovedinnhold

Her er det noe fryktelig galt

Blir du redd av dette?

(SIDE2:) Torsdag er det duket for Halloween, og filmbyråene benytter selvsagt anledningen til å lansere nye skrekkfilmer. Denne uken er det hele tre skrekkfilmpremierer på norske kinoer.

Vil du heller se en klassisk grøsser? Kanskje du blir inspirert av disse listene:

«The Purge»

I denne filmen befinner vi oss i et fremtidig USA. Kriminaliteten er lavere enn noen gang, fordi folk sparer opp aggresjonen til The Purge. Dette er én natt i året hvor alle offentlige instanser tar et skritt tilbake og sier: «Gjør som dere vil». All kriminalitet er lov. Har du kun gode hensikter, bør du skaffe deg et solid sikkerhetssystem og blokkere deg inne.

Det er nettopp det familien Sandin gjør. Og alt ser ut til å gå fint også dette året - helt til en rømling slippes inn i huset. Og snart finner familien ut hva han rømmer fra ...

HTML EMBED

«You’re Next»

Familien Davison samles på landsstedet for å feire foreldrenes bryllupsdag. Det er lenge siden alle de fire barna har vært sammen, og tre av dem har attpåtil med seg nye kjærester. Litt søskenkrangling til tross, dette skal bli en hyggelig sammenkomst.

Men der tar de feil. Flere maskekledde personer ankommer huset og tar livet av familiemedlemmene, én etter én.

HTML EMBED

«Insidious: Chapter 2»

Er ikke massakre og blod noe for deg, kan kinoene også friste med en ekte spøkelsesfilm.

I «Insidious» måtte familien Lambert takle at sønnen Dalton havnet i koma, og etter hvert skjønte de at huset var hjemsøkt. Nå er oppfølgeren klar for å skremme oss.

Familien tror at livet kan bli normalt igjen etter å ha flyttet fra det hjemsøkte huset. Men snart innser de at spøkelsene ikke er ferdige med dem. Nå må de finne ut av en mystisk hemmelighet som har knyttet dem til den åndelige verdenen.

HTML EMBED
Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken