Han er ansett som en av vår tids beste skuespillere, er ofte å finne på toppen av «verdens kjekkeste menn»-kåringer og nesten alle filmer han har spiller i blir kassasuksesser.

Ja, man skulle kanskje tro at det er ingenting skuespiller Leonardo DiCaprio ikke kan, men i et intervju med magasinet Variety letter 39-åringen på sløret over sine manglende talenter.

- For å være ærlig er jeg ikke veldig forberedt på å gjøre en musikal, rett og slett fordi jeg personlig mener jeg har en fryktelig sangstemme, forteller han til magasinet.

39-åringen har faktisk mistet filmroller på grunn av sin manglende sangstemme, og forteller blant annet om hvordan han gjorde seg selv uaktuell for musikalen «Moulin Rouge!» etter han åpnet munnen.

Regissør Baz Luhrmann var nemlig lite imponert over kjekkasen på sangaudition.

- Vi hadde en veldig avslappet greie der det var meg, han (Lurhmann) og en pianist som skulle synge sammen. Det gikk ikke så veldig bra. Jeg tror vi sang «Lean on Me». Da jeg sang de høye tonene, snudde han seg bare mot meg og sa: «D, jeg er ikke sikker på om denne samtalen burde fortsette».

Den mannlige hovedrollen i filmen gikk til slutt til Ewan McGregor og «Moulin Rouge!» ble en stor suksess da den kom ut i 2001.

Luhrmann og DiCaprio skulle dog samarbeide på en annen film, nemlig en av fjorårets store snakkiser «The Great Gatsby». Den filmen spilte inn over 2,1 milliarder norske kroner på verdensbasis.

Luhrmann var også mannen bak «Romeo+Juliet», som gjorde skuespilleren til et tenåringsidol verden over