(SIDE2:) Sexscener kan fort bli tåpelige og pinlige. Men noen ganger går de så langt at de blir fullstendig absurde.

I den snart premiereklare «Klovn - The Movie» blir Frank bedt om å stikke en finger i rumpa på kameraten Caspers kjæreste - mens Casper og kjæresten har sex ved siden av ham. Forhåpentligvis en situasjon få kjenner seg igjen i.

Her er noen andre uforglemmelige sexscener:

«Howard the Duck»
Beverly prøver å forføre Howard - en and fra en fremmed planet. For å skjule detaljene foregår det meste bak et hvitt forheng, slik at publikum bare ser skyggene deres.

«Team America: World Police»
Sexscener som involverer helten og hans kjære er ikke uvanlig i actionfilmer. Litt mer uvanlig er det derimot når det er dukker som spiller rollene. Enda særere blir det når de tester ut stillinger virkelige skuespillere aldri ville gjort foran kamera hvis det ikke var snakk om en pornofilm.

«Teeth»
Denne filmen virker nok mest skremmende på gutter, og spesielt sexscenen. Dawn har vokst opp like ved et atomkraftverk, og dette har gitt henne en uheldig bivirkning som gjør sexlivet svært vanskelig: Vaginaen hennes har tenner og er ikke redd for å bite.

«Bride of Chucky»
To stygge, morderiske dukker som har sex virker neppe særlig pirrende på publikum.

«Jalla! Jalla!»
Måns sliter med impotens, og kjæresten Jenny vil prøve hva som helst for å lykkes i å ha sex igjen. Da Måns har på seg en liten truse og lar seg piske, er det både vondt og festlig å se på.

«Every Thing You Always Wanted to Know About Sex * But Were Afraid to Ask»
Dette er muligens den minst sexy sexscenen noensinne. Her følger vi nemlig spermien, i form av hvitkledde menn. Da orgasmen nærmer seg, forbereder spermien seg på å løpe gjennom et rør før de stormer ut, som fallskjermhoppere fra et fly.

«Female Trouble»
Det mest spesielle med denne sexscenen, er at kvinnen og mannen spilles av samme person.

«Boa vs. Python»
To tenåringer har sex i bilen, og en slange dreper gutten. Men slangen fortsetter der gutten slapp, så jenta merker ikke noe til det før hun har kost seg en stund.

«Demolition Man»
I framtiden har man ikke lenger sex slik som i dag, hevder denne filmen. Da rører man ikke hverandre fysisk, men ved hjelp av spesielle hjelmer kommuniserer man på et følelsesnivå.

«Barbarella»
Også i denne filmen antas det at man i fremtiden dropper vanlig sex. Her påstås det av menneskene vil ta til takke med å ta piller og leie hverandre for å lage barn.

«Ghostbusters»
Raymond Stantz jobber med å utrydde spøkelser, men han lar seg likevel tilfredsstille av en av dem.

«Braindead»
Zombiefilmer pleier å bestå av blod og gørr, men i denne filmen er det også gjort plass til litt zombiesex.