Gå til sidens hovedinnhold

Hvorfor slaktes Den rosa panteren?

«Den rosa panteren 2» har fått dårlige kritikker i utlandet. Hvordan mottar norske anmeldere filmen?

(SIDE2:) Denne uken byr norske kinoer på både Oscar-nominerte filmer og lette komedier. Publikum har dermed mye å velge i.

Ukens oppfølger
Mange nordmenn har gledet seg til å se Harald Zwarts nye film «Den rosa panteren 2». Vi har ikke mange internasjonale stjerner i Norge, og når Harald Zwart får regissere skuespillere som Steve Martin, Jean Reno, Emily Mortimer, Andy Garcia, John Cleese og Jeremy Irons, er det litt ekstra stas. Men er filmen bra?

Les anmeldelsen: Plump og pinlig panter

HTML EMBED
video_embed(12135,1);

Ukens Oscar-kandidat
Det er bare en ukes tid igjen til Oscar-utdelingen, og denne helgen kommer en av de nominerte, «Frost/Nixon». Filmen handler om et kjent intervju mellom tidligere president Richard Nixon og David Frost kort tid etter Watergate-skandalen. Vi får se både deler av intervjuet og hva som skjedde før, etter og underveis.

Les anmeldelsen: Kjør debatt

HTML EMBED
video_embed(12132,1);

Ukens skuespiller
Mickey Rourke er Oscar-nominert for sin innsats som den tidligere wrestleren Randy «The Ram» Robinson i «The Wrestler». Denne nominasjonen er fortjent, mener vår anmelder, og skriver at Rourke er perfekt for rollen. Regissør Darren Aronofsky viser også at han ikke har glemt hvordan man lager god film.

Les anmeldelsen: Tilbake i ringen

HTML EMBED
video_embed(12137,1);

Ukens kostymedrama
De som liker kostymedramaer kan glede seg til «The Duchess», selv om ikke alt flyter like godt. Den viser hvordan hertuginnen av Devonshire (Keira Knightley) på 1700-tallet forstår at hun ikke lever under de samme reglene som menn.

Les anmeldelsen: Litt for overfladisk Keira

HTML EMBED
video_embed(11024,1);

Ukens romantiske komedie
Liv og Emma er bestevenner, men da bryllupsdagen deres treffer på samme tid og samme sted, blir de bitre fiender. Romantiske komedier kan være veldig vellykkede, men mange blir også for forutsigbare og lite morsomme. Hvordan er «Bruder i krig»?

Les anmeldelsen: Brudgommens mareritt

HTML EMBED
video_embed(12131,1);

Ukens slasher
På 1980-tallet gjorde «Friday the 13th»-filmene folk livredde for menn i hockeymasker. Nå er nyversjonen klar. Men fungerer Jason Voorhees' grusomme handlinger i 2009-versjon?

Les anmeldelsen: Lite heldig slasher-remake

HTML EMBED
video_embed(12134,1);
Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken