Gå til sidens hovedinnhold

Funker norsk Hollywood-film?

Denne uken har norske Trygve Allister Diesen premiere med sin Hollywood-film.

(SIDE2): Seks filmer har norsk premiere denne uken. Vi får blant annet bli med Leonardo DiCaprio og dyrehagedyr på reise - men ikke sammen.

Ukens Oscar-kandidat
Ridley Scott har en tendens til å gjøre seg bemerket under Oscar-seremonien, og nå er årets kandidat klar for norske kinoer. «Body of Lies» byr på stjerneskuespillerne Leonardo DiCaprio og Russell Crowe, som er sammen på film for første gang på 13 år.

LES ANMELDELSEN: Underholdende terrorthriller

HTML EMBED
video_embed(11770,1);

Ukens norsk-amerikanske
Norske Trygve Allister Diesen ble hentet inn som regissør av filmen «Red» da den opprinnelige regissøren trakk seg. Vår anmelder er begeistret over Diesens film og spår ham en fremtid i Hollywood.

LES ANMELDELSEN: Glimrende norsk Hollywood

HTML EMBED
video_embed(11739,1);

Ukens animerte
Løven Alex, sebraen Marty, sjiraffen Melman og flodhesten Gloria er tilbake. Denne gangen oppsøker de sine røtter på savannen i Afrika. Men er det egentlig noe bedre i hjemlandet enn i dyrehagen?

LES ANMELDELSEN: Hyggelig gjensyn

HTML EMBED
video_embed(11762,1);

Ukens franske
«Vel møtt, Sagan» er en episodisk og stillestående film som ikke gir noen dypere innsikt i fortellingen om forfatteren Francoise Sagan.

LES ANMELDELSEN: Ufokusert tristesse

Ukens eventyr
Jules Vernes historier er fortsatt populære, og denne gangen er det «Journey to the Center of the Earth» som er utgangspunktet. Filmen tar for seg en teori om at Verne har fortalt sanne historier i bøkene sine.

LES ANMELDELSEN: Endimensjonalt 3D-eventyr

HTML EMBED
video_embed(11769,1);

Ukens realistiske
«It’s a Free World» forteller historien om Angie som prøver å hjelpe immigranter med å skaffe seg jobb. Filmen er realistisk og har sterke skuespillerprestasjoner.

LES ANMELDELSEN: Sterkt møte med immigrasjon

HTML EMBED
video_embed(11776,1);
Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer

Kommentarer til denne saken