Gå til sidens hovedinnhold

Filmene for deg med kjærlighetssorg

Har du kjærlighetssorg og trenger litt trøst? Her er filmene for deg.

(Side2) Det finnes mye trøst i en film og har du kjærlighetssorg bør du ta en titt på disse filmene.

Møt andre single her

All the real girls
All the real girls forteller historien om en rundbrenner som forelsker seg i en uskyldig jomfru, men greier ikke å overbevise henne eller andre om at han har virkelige følelser for henne. Bruk denne filmen til å slutte å plage deg selv over alle dine mislykkede forhold da man lærer at ting kan bli misforstått og ødelagt selv om du har de beste intensjoner.

HTML EMBED

The war of the roses
Denne filmen som er med Michael Douglas og Kathleen Turner i hovedrollene beviser at ordene vennskap og skilsmisse ikke går i samme setning. Det du lærer fra denne filmen er at selv om du har hatt et hardt brudd kunne ting gått mye, mye verre.

HTML EMBED

Bryllupssangeren
Denne filmen er på ingen måte dyp eller komplisert, men det er en sjarmerende film som retter seg mot hjertet. Robbie Hart (Sandler) sine opplevelser er helt forferdelig (han blir dumpet av forloveden på bryllupsdagen), men greier til slutt å samle sammen bitene fra hjertet sitt og henvender seg til Julia (Barrymnore). Denne filmen er forutsigbar og lett, men utrolig sjarmerende. Bra mot kjærlighetssorg.

HTML EMBED

Annie Hall
Denne Woody Allen filmen forteller historien om Annie (Diane Keaton) og Alvy (Allen). Alvy vil ikke flytte inn med Annie og har dermed overtaket i forholdet. Etter hvert som Annie trekker seg følelsesmessig unna Alvy får hun overtaket. Filmen viser det typiske maktforholdet som er mellom et par i etableringsfasen og hvordan dette lett kan skifte.

HTML EMBED

Closer
Du kan lett bli forvirret når du prøver å finne ut hvem som har sex med hvem i denne filmen. Closer utforsker seksuell sjalusi og er kanskje ikke den beste filmen om du nylig har blitt dumpet – da burde du kanskje satse på Bryllupssangeren. Men det er alikevel en rå film som kan gi deg mye.

HTML EMBED

Swingers
Swingers er en melankolsk film om brudd i et forhold. Trent (Jon Favreau) er fremdeles opphengt i en jente som dumpet han for flere måneder siden og som bor på andre siden av landet. Stakkars Trent gjør den klassiske feilen med å legge igjen en mengde meldinger på telefonsvareren til den stakkars jenta. Dette er en morsom film du ikke vil gå glipp av.

HTML EMBED

High Fidelity
En herlig film som tar for seg hva en mann går igjennom etter et brudd og hvilke muligheter som kan åpne og lukke seg.

HTML EMBED

The break-up
Opplev et brudds faser ved å se denne herlige filmen med Jennifer Aniston og Vince Vaugh i hovedrollene. Her er det mye å lære, gråte og le av.

HTML EMBED

Møt andre single fra Norge og hele verden her

(Kilde: iVillage.com)

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter