Gå til sidens hovedinnhold

Filmene kjendisene vil glemme

Hva gjør man ikke for å tjene til livets opphold?

(SIDE2): Også storheter som Brad Pitt og Morgan Freeman har måtte begynne i det små, og de aller fleste Hollywood-stjernene har begynt som fotomodeller og/eller reklameskuespillere. Det fører til mange godt dokumenterte pinlige minner, dårlig skuespill og håpløse frisyrer!

Nå har nettstedet Cracked.com laget en oversikt over de ti verste kjendisreklamene:

10. BRAD PITT
Før han ble skuespiller og kjent for gode filmer som «Fight Club», livnæret Brad Pitt seg som modell, i tillegg til at han spilte inn reklamefilmer. I denne reklamefilmen for Pringles ser vi Brad sammen med et par kamerater, og alt går galt når både chipsboksen går tom og bilen går i stykker. Heldigvis kommer det en bil med babes, som tilfeldigvis også kan by på en full boks Pringles... Brad er kjekkasen, også den gang som nå, bortsett fra muligens litt dårlig skuespill (!) har han vel faktisk ikke så mye å være flau over ved denne filmen.

HTML EMBED

9. MATT LE BLANC
En annen skuespiller med stor suksess, som begynte som fotomodell og med reklamefilmer, er Matt Le Blanc. I «Friends» spiller han Joey, som elsker mat mer enn noe på denne jord, og da er det kanskje passende at en av Matts første jobber var en reklamefilm for Heinz Ketchup? Heller ikke Matt ser spesielt annerledes ut, bortsett fra en del år yngre selvfølgelig. I filmen spiller han en kjekkas med lure løsninger, og filmen avsluttes med et blunk selveste Joey Tribbiani ville gått god for.

HTML EMBED

8. ELIJAH WOOD
I denne reklamefilmen for Pizza Hut er stakkars Elijah del av en familie som absolutt ikke kan grille. Reklamen viser hvor ufattelig vanskelig det er å lage hamburgere, og løsningen for familien blir til slutt å bestille en pizza. En typisk reklame hvor man stiller konkurrenter i et dårlig lys, før man forteller dem hva den fantastiske løsningen på problemet er... Elijah er ikke gamle gutten i filmen, men allerede her er han til å spise opp.

HTML EMBED

7. SARAH MICHELLE GELLAR
Heller ikke «Buffy» slipper unna reklameverdenen, og som liten jente ville Sarah fortelle hele verden hvorfor de burde velge Burger King foran McDonald's. Væpnet med fargestifter vil hun spre budskapet om at Burger King bruker litt mer kjøtt i sine burgere enn konkurrenten... Det er ikke mye som minner om tøffe Buffy her i filmen, der brunetten Sarah sitter på en benk og gir oss streng beskjed om hvor vi bør gå. Men, at hun var en bestemt liten dame allerede da er det vel ingen tvil om!

HTML EMBED

6. KEANU REEVES
Verden ville vært et bedre sted om alle spiste litt mer Kellogg's Corn Flakes! I alle fall ifølge Keanu Reeves. I reklamefilmen ser vi «Matrix»-skuespilleren som en caterer, fordele et ukjent antall bokser med corn flakes ut over pent pyntede bord, før han sniker seg til en liten smaksprøve selv mens han kikker forsiktig rundt seg for å sjekke at ingen ser ham.

HTML EMBED

5. PAUL RUDD
Paul Rudd er her i Norge sannsynligvis mest kjent som Phoebes ektemann i «Friends», men også han har vært innom TV-skjermene før. Rudds oppdrag var å overbevise ungdommen om at skaffer du deg en Nintendo blir du gatas tøffeste gutt! Spesielt hvis du har på deg en like kul kåpe som Paul har...

HTML EMBED

4. MEG RYAN
Den blonde og søte Meg Ryan som heiagjengjente skal friste oss til å kjøpe tannkremen Aim, og forteller sine heiajengvenninner at takket være den fancy tannkremen har hun skaffet seg et stevnemøte med drømmemannen. Meg er akkurat like søt og typisk amerikansk nabojente som hun alltid har vært, og fremstår som mye mer fornuftig enn sine venninner.

HTML EMBED

3. SETH GREEN
Gutten kjent fra blant andre «Austin Powers»-filmene viser at han takket være Nerf-pistolene rocker hele kjøpesenteret, og kanskje enda litt mer! Han og kompisen skyter noe som likner på gule tennisballer i hytt og pine, og bruker pistolen selvfølgelig til å sjekke opp noen søte jenter i rulletrappa. Seth har ikke forandret seg så veldig mye siden denne filmen rullet over skjermen, og hentesveisen er faktisk på vei inn igjen i motebildet!

HTML EMBED

2. MORGAN FREEMAN
Selveste Morgan Freeman som telereparatør? Jada, alt i reklamens navn. Mens han henger høyt over bakken, ikledt en ikke fullt så kledelig oransje hjelm, har han god tid til å fortelle sin kompis-reparatør om hvor vondt munnskyllevannet Listerine faktisk smaker! Kompisen blir selvfølgelig en smule forvirret, før Freeman kommer frem til konklusjonen om at hvis ikke han hadde hatet det, hadde han ikke brukt det. Eh?

HTML EMBED

1. BRUCE WILLIS
Når han først gjør det, gjør han det ordentlig! I denne reklamefilmen for Seagram's Golden Wine Coolers (alkoholholdig drikke), trår han til og både synger og danser! Om han var full da reklamen ble spilt inn vites ikke, men det er sannsynligvis en av de tingene fra fortiden Herr Die Hard gjerne skulle vært foruten!

HTML EMBED
Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren