Gå til sidens hovedinnhold

Filmheltene dine avslører seg

Blir du forelsket i filmheltene? Vi forteller deg hva dette sier om hvilke menn du virkelig ser etter.

(SIDE2): Hvilke av disse filmheltene foretrekker du?

°Peter Pan

Vince Vaughn i The Break-Up, Matthew McConaughey i Mambo og Jack Black i Rockeskolen

Hva du egentlig ser etter: En mann som vil og trenger å bli tatt vare på. Du elsker hans avslappede og barnslige holdning – noe som føles friskt og annerledes enn det du er vant til. Dere gjør masse morsomme aktiviteter og har det utrolig gøy sammen.

Psykologien bak: Om du har en tendens til å falle for menn som ikke vil bli voksen kan det tyde på at du er en ansvarsfull person som andre kommer til for råd og støtte. Du liker denne rollen, men føler at det kan bli litt mye ansvar til tider og går derfor etter en mann som kan få frem det lekne i deg.

Finn din perfekte match her

°Bad boy

George Clooney i Ocean’s Thirteen, Colin Farrell i Miami Vice og Johnny Depp i Pirates of the Caribbean: At World’s End.

Hva du egentlig ser etter: Noen som er spennende, eventyrlysten, og kanskje til og med litt farlig. Denne gutten lever på kanten av livet og om du er sammen med ham får du muligheten til å leve litt på den ville siden sammen du og - og dette frister deg.

Psykologien bak: Suksessfulle kvinner har en tendens til å se etter menn som er det totalt motsatte enn de selv – noen som er eventyrlystne og spontane. Dette er ikke en person man slår seg til ro med og man kommuniserer derfor utad at man ikke er ute etter et langvarig forhold. Du bør innse at hjertet ditt vil slå like fort for en som er mer lik deg – du har bare ikke funnet ut av det enda.

°Player

Will Smith i Hitch, Ryan Phillippe i Cruel Intentions og Jude Law i Alfie.

Hva ser du egentlig etter: Et «boost» til selvtilliten din ved å være sammen med noen som andre synes er attraktiv.

Psykologien bak: Det kan være du er ute etter oppmerksomhet, eller at du liker tanken på at slike menn kun dater de mest attraktive jentene – og nå er du en av dem. Du er garantert ikke ute etter å slå deg til ro.

°Den søte, sensitive gutten

Zach Braff i Garden State, John Cusack i Say Anything og Adrien Brody i King Kong.

Hva du egentlig ser etter: Et forhold. Noen som vil komme godt overens med familie og venner, være din beste venn, en elsker og en du kan stole på. Du er ute etter noen som er ærlig og som ikke holder noe skjult for deg.

Psykologien bak: Du vil ha noen som tar seg av deg og som er snill. Du er ute etter å slå deg til ro og mye kan tyde på at han også er det.

°Krigeren

Bruce Willis i Dødelig Våpen, Brad Pitt i Troja og Viggo Mortensen i Ringenes Herre.

Hva du egentlig ser etter: En mann som er mektig og aggressiv. Denne mannen vet hva han vil ha, går etter det og får det alltid som han vil. Du elsker at han er hard og at han nesten alltid kommer seirende ut fra en kamp.

Psykologien bak: Du liker tanken på at en mann tar kontrollen over forholdet – hans makt er det som tenner deg.

°Arbeidsnarkomanen

Topher Grace i Godt Selskap, Matt Damon i The Good Shepherd og Richard Gere i Skal vi Danse?

Hva du egentlig ser etter: Noen som ikke vil bli avskrekket av din egen travle hverdag.

Psykologien bak: Du liker å gjøre ting på egen hånd og på din egen måte. Du har kanskje en travel hverdag selv. Du får mye ut av et forhold – men på din måte. Du liker å tilbringe tid med dine venner og familie og de elsker deg alle for den du er.

Møt single fra Norge og hele verden her

(Kilde: HappenMagazine)

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai