Gå til sidens hovedinnhold

Filmstjernen giftet seg i helsvart

Ga hverandre ja på impuls.

(SIDE2): Den amerikanske skuespiller Christian Slater (44) har giftet seg med Brittany Lopez. Det skriver people.com.

De to ga hverandre sitt ja på tinghuset i Coral Gables i Florida mandag, der paret bor.

Både brud og brudgom var uformelt kledt og i helsvart - og ekteskapsinngåelsen var ikke helt etter planen.

Egentlig skulle de to inn på tinghuset for å skaffe seg ekteskapslisens, men tok altså skrittet helt ut og ga hverandre sitt ja på stedet.

De to hadde vært sammen i tre år, da de forlovet seg for et år siden. Det ble feiret med familie og venner nyttår. Bryllupet skulle etter planen finne sted senere i år - med familie og nære venner til stede.

- Vi hadde en stor forlovelsesfest den 31. desember, og det var veldig fint, det var som nyttårsfeiring med hele familien til stede. 200 personer, så det føles i grunne som om vi allerede har hatt bryllupet. derfor blir det bare en enkel seremoni, fortalte han contactmusic.com tidligere i år.

Men slik ble det altså ikke.

Paret møttes i Miami, da Brittany hjalp sin gamle tante - og Slater så de to da det som skulle bli hans kone, sto på kne foran tanten.

- Jeg trodde det var et fint, lesbisk frieri, og gikk bort for å gratulere. Det viste seg at det var tanten hennes og at hun prøvde å hjelpe henne med å fange øyeblikkets skjønnhet. Hun kom med en vits, og jeg ble nysgjerrig. Og før jeg visste ordet av det var vi sammen i Everglades.

Lopez jobber som rådgiver for forretningsutvikling. Slater har en rekke store roller på merittlisten, blant annet i Robin Hood. Prince of Thieves, True Romance og Broken Arrow. Han er nå aktuell med en rolle i Lars von Triers omdiskuterte film Nymphomaniacs, og spiller for tiden inn Mind Games i Chicago.

Skuespilleren har vært gift en gang før, men skilte seg fra daværende kone Ryan Haddon i 2007. De har to barn sammen, sønnen Jaden Christopher (14) og datteren Eliana Sophia (12).

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken