Gå til sidens hovedinnhold

Finn dine vårfarger

Er du klar for en ensfarget vår i harmoniske jordfarger, eller er sesongens knallfarger trenden for deg?

(SIDE2): Våren og sommeren 2011 ligger rett rundt hjørnet, og noen av dere har nok allerede smugtittet litt på sesongens herlige nyheter. Side2 avslører her noen av de fargevalgene du har, så er det opp til deg å finne dine favoritter.

Du står selvfølgelig også helt fritt til å mikse og matche de ulike fargetrendene i år, og la gjerne de store moteekspertene inspirere deg.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden!

Sterke farger
Sesongens store nyheter er de sterke fargene som står sterkt blant annet hos Gucci og Prada for sommeren 2011. Motehusene har spesielt lagt sin elsk på grønt, lilla og rødt, og designerne mikser gjerne disse sterke fargetonene sammen. Legg spesielt merke til kjolen fra Gucci på bildet over. Kjolen er en herlig miks av turkis og lilla, og med et snitt som er tydelig inspirert av 70-tallet. Helt riktig for den kommende sesongen.

Nude
Denne fargetrenden har stått sterkt de siste årene, men ser ikke ut til å avta med det første. Skal vi tro blant annet Chloe og Roberto Cavalli, vil nude dominere motebildet også i vår og sommer. For å unngå å bli en grå mus, bør du velge farger som er motsatt av din egen hudfarge. Bland gjerne deilige nyanser av beige, rosa, brunt og naturhvitt.

Dyreprint
Vi kommer oss neppe gjennom en sesong uten at noen av de store designerne har latt seg inspirere av dyrelivet - og i år er det New York-designeren Diane von Furstenberg som har tatt dyreprint inn i varmen. Modellene kom ut på catwalken i en miks av forskjellige dyremønster.

Hvitt
Moteeksperter spår hvitt til å bli det nye sorte for sommeren 2011, og Dolce&Gabbana og Chloe er blant motehusene som ikke klarer seg uten hvitt fra topp til tå akkurat nå. Hvitt fremhever kroppens former, så dette er kanskje sommerens mest vågale trend. Men er du tøff nok, og liker hvitt fra topp til tå, er det bare å hive seg på trenden. Og for all del, ikke glem knallrøde lepper for en riktig Lady Gaga-look.

Gå på jakt
Blomsterprint, blått, transparent og denim står også sterkt i motebildet nå. Hennes&Mauritz, Gina Tricot, KappAhl, Cubus og Lindex er bare noen av butikkene som bugner over av fargerike, nøytrale, denimfarget, 70-tallsinspirerte og hvite sommerkjoler, bukser og topper. Lykke til på jakten etter de perfekte vårplaggene!

Les mer om mote her!

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken