(SIDE2): Den mye omtalte fotografen inviterer artist Alexander Stenerud, værdame Isabella Martinsen og programleder Maria Bodøgaard til middag på kompisens katamaran.

Ship ohoi
Gjestene er spente før ukens siste middag, og er skjønt enige om at Per nok vil lage sjømat siden de er ombord på en båt. Men de flytende varene vil det også være mye av.

– Han er glad i alkohol i maten tror jeg. Alkohol generelt egentlig, sier Maria før kveldens middag skal lages. Hun forventer en eksklusiv og sexy middag – ispedd en god porsjon alkohol.

Yachten ligger til kai ved Aker Brygge, og gjengen bes om å kle seg maritimt for kvelden. Han hilser gjestene velkommen med to jenter kledt også kledt maritimt, før de legger fra kai.

I kveld skal en vinner kåres blant de fire – og Per stresser maks for å komme godt ut av det.

Tar på
Fotografen svetter på kjøkkenet og gjestene blir litt forundret over hvor lenge kokken blir borte mellom forrett og hovedrett.

– Det er litt rart når verten blir borte i halvannen time, sier Isabella.

Når han endelig kommer fra det lille kjøkkenet får gjestene servert en litt bisarr rett. Hovedretten har blåskjellsskum på som en ekstra piff, men det ser ikke veldig delikat ut, er panelet enige om.

Denne uken har Isabella disket opp med retter som minner henne om oppveksten i Nord-Norge, mens Maria, som jobber med programmet «Trekant», satser på at et sexy tema skal gi henne seksere på terningen. Alexander lagde and for å imponere.

Det er jevnt i toppen, så gjenstår det å se om Per går seirende ut av denne ukens kjendiskokkekamp og videre til finalen.

«4-stjerners middag» ser du mandag til torsdag klokken 19.30 på TVNorge.