Gå til sidens hovedinnhold

First House utvider

PR-byrået ansetter og inngår et samarbeid.

One Voice og First House skal samarbeide om krisehåndtering.

- One Voice, som har utviklet det it-baserte krisehåndteringsverktøyet CIM, og First House har inngått en samarbeidsavtale som innebærer at de to selskapene sammen vil kunne tilby sine tjenester innenfor beredskapshåndtering og krisekommunikasjon. One Voice har hatt stor suksess med sitt krisehåndteringsverktøy CIM som på kort tid har erobret en ledende posisjon i markedet, mens First House har noen av Norges mest erfarne rådgivere innenfor strategisk kriseledelse og krisekommunikasjon på laget.

Det ble nylig kjent at First House har styrket teamet med to seniorer med et bredt nettverk innen offentlig og privat sektor. Per Terje Vold, som gikk av som adm. direktør i Oljeindustriens Landsforening, OLF og tidligere NRK veteran og politisk journalist Geir Helljesen.

One Voice og First House vil samarbeide om å tilby kundene blant annet tjenester på utvikling og revisjon av beredskapsplaner, planlegging og gjennomføring av øvelser og kommunikasjonsfaglig bistand i reelle krise- og beredskapssituasjoner, heter det i meldingen.

Reklame

- Den beste barbecuesausen vi har smakt

Kommentarer til denne saken