Gå til sidens hovedinnhold

First House henter ung nestor

Nils M. Apeland går over til First House.

Nils M. Apeland er spesialist på omdømmebygging, utdannet innen PR og markedsføring, jobbet som lærer og frilansjournalist, forelest i kommunikasjonsfag på BI og er fast kommentator i Kommunikasjonsforeningens medlemsblad. I tillegg har han 16 års erfaring som rådgiver og leder for analysegruppen i Apeland Informasjon, og har han bistått en rekke norske og internasjonale virksomheter med analyse, strategi og kommunikasjon.

Og han har skrevet Norges første bok om omdømme, «Det gode selskap», i 2007. Samme året fikk han kommunikasjonsbransjens hederspris i «Gullkorn.»

Inn i rekken
- Vi er stolt over å ha fått Nils med på laget. Nils har solide kunnskaper og verdifull erfaring som First House nå kan få nytte av. Hans ambisjoner om å bruke mer tid på kunnskapsdeling, forelesninger og rådgivning fra eget selskap passer ypperlig med vår modell for assosierte partnere. Han vil også få en sentral rolle i å bistå oss å bygge vårt faglige nettverk ”First House Forum” til en enda mer spennende arena. I 2010 hadde vi tre samlinger i forumet med mer enn 250 deltakere, skriver Per Høiby som er administrerende direktør i First House, i en melding.

- Samarbeidsmodellen gir nestorer mulighet til å fokusere på egne prosjekter så vel som å samarbeide med oss der det er naturlig, skriver Per Høiby.

I tillegg til Apeland er Geir Helljesen, NRK-veteran Einar Lunde og Per Terje Vold er også tilknyttet First House.

Heldig tilfeldig
- Å samarbeide med First House var på ingen måte planlagt for min del. Men etter å ha lært selskapet bedre å kjenne, har jeg valgt å takke ja til deres gode samarbeidsmodell, skriver Nils M. Apeland.

Og han fortsetter: - First House består av mange kloke og erfarne mennesker innen områder jeg kan tenke meg å lære mer om. Blant annet politisk kommunikasjon og finansiell kommunikasjon, hvor jeg så langt har jobbet lite. Jeg tror derfor vi kan ha stor gjensidig glede og nytte av hverandre.

Apeland ser fram til samarbeidet med First House og ser lyst på framtiden.

- Jeg er fascinert av First House sine ambisjoner om å være faglig nr. 1 i markedet, og hva de har fått til på bare ett år. Det vitner om en god analyse og plan. For meg som kommer fra et veletablert miljø, er det ekstra motiverende å bli tilknyttet et annerledes og nyetablert miljø med den energien og innovasjonskraften det representerer. Jeg vil nå drive rådgivning fra eget firma, og holde foredrag og forelesninger ved siden av å samarbeide med First House, skriver Apeland.

Les flere saker på NA24

Reklame

Stort salg på alt til løpeturen

Kommentarer til denne saken