Gå til sidens hovedinnhold

Fjorårets gjennombrudd

Her er noen av skuespillerne som slo gjennom i filmverden i 2007.

(SIDE2:) Flere skuespillere hadde sine store gjennombrudd i året som gikk. Entertaintment Weekly har plukket ut noen av de største gjennombruddene.

Emile Hirsch
Hovedrolleinnehaveren i Sean Penns «Into the Wild» spås en stor fremtid. 22-åringen vil i år være aktuell med «Speed Racer», mens han for tiden jobber med «Milk».

Ellen Page
Denne 20-åringen har fått svært gode tilbakemeldinger på rollen som en gravid tenåring i «Juno». Snart er hun aktuell med filmen «Smart People». I 2008 kan du også se henne i «Light-house», basert på en novelle av Edgar Allan Poe, og «Jack and Diane».

Sharon Leal
I julen har mange amerikanere sett Leal i «Why Did I Get Married?» og «This Christmas». 35-åringen vil snart være aktuell med «Linewatch».

Amy Ryan
Ryan er 38 år gammel, men har først nå fått sitt virkelige gjennombrudd. Det har skjedd med filmen «Gone Baby Gone», regissert av Ben Affleck. Hittil har rollen gitt henne en Golden Globe-nominasjon, og mange tror at hun også vil få en Oscar-nominasjon. For tiden jobber hun blant annet med Clint Eastwoods «The Changeling», hvor hun spiller mot Angelina Jolie.

Zachary Levi
Denne kjekkasen har hatt hovedrollen i TV-serien «Chuck». Serien handler om en datanerd som også er hemmelig agent. I 2008 kan du se ham i «Shades of Ray» og «Wieners».

William Baldwin
Enda en av Baldwin-brødrene har kommet på stjernehimmelen. William Baldwin hadde i 2007 suksess med TV-serien «Dirty Sexy Money», hvor han spiller en politimann som er forelsket i en transseksuell.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter