Gå til sidens hovedinnhold

Flaggborg og pølsefest i år også!

ULLEVAAL (vif.no): Vålerenga mot rasisme gikk for tiende år på rad i flaggborg rett før avspark i sesongens første hjemmekamp.

Vålerenga bredde og Vålerenga mot rasisme har gjort dette til en fast tradisjon, og de som var tilstede på Ullevaal søndag, så mange glade unger vifte stolt med forskjellige nasjonale flagg.

I år var i tillegg Miniklanen invitert. Tilsammen deltok over 400 barn og unge. Flaggene er symboler på de femti nasjonene vi har spillere fra i klubben vår.

Dette gjør vi fordi vi er stolte over å representere så mange forskjellige nasjoner, og for å vise at Vålerenga er en klubb for absolutt alle.

Før kampen ble det også arrangert pølsefest for tredje år på rad. Der møttes spillere fra breddeavdelingen og miniklanens medlemmer, hvor de fikk servert gratis pølse og brus. Stemningen var meget god, og det krydde av fornøyde og spente barn.

Hele arrangementet gikk bra, så vi må takke frivillige som hjalp til, lagledere, foreldre og ledere fra miniklanen. Uten dere hadde ikke kvelden blitt så vellykket.

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin