Gå til sidens hovedinnhold

Flat oljepris tross lagerfall

Oljeprisen endte svakt ned i USA i går kveld etter at de ukentlige lagertallene viste et overraskende fall. Fall i naturgassprisen er noe av årsaken

Prisen på et fat Western Texas Intermediate endte på 30,15 dollar i går, etter et fall på 25 cent. Fallet kom tross de ukentlige rapportene om oljelagersituasjonen i USA, som viste nye overraskende fall i råoljelagrene. Råoljelagrene ligger nå 11,5 prosent under samme periode i fjor. Les mer:

Overraskende fall i oljelagre

Et fat Brentolje for levering i august endte på 27,97 dollar i London i går kveld.Noe av årsaken ligger i nye fall i naturgassprisene, som etter å ha vært historiske høye de siste månedene, nå fortsetter å falle tilbake. Naturgassprisen falt i går til det laveste nivået på to måneder.Det er ventet at dagens ukentlige lagerrapport fra det amerikanske energidepartementet vil vise en ny kraftig økning i naturgasslagrene.Prisen på en million britiske termiske enheter (mbtu), var en periode nede på 5,08 dollar, og endte å 5,199 dollar. Historisk har naturgassprisen ligget under 3 dollar pr. mbtu.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken