Gå til sidens hovedinnhold

Flere smeller for Vålerenga

Fire spillere av med skade mot Lillestrøm.

Vålerenga har slitt litt med skadeproblemer i vinter og fredagens treningskamp mot Lillestrøm ga flere spillere på skadelista.

Bojan Zajic skulle egentlig startet kampen men måtte kaste inn håndkleet allerede etter oppvarmingen. Zajic har hatt en liten kjenning i baksiden av låret de siste dagene og følte seg ikke klar nok til å spille kampen.

Fire byttet ut

Freddy dos Santos forlot banen etter drøye 35 minutter.

- Jeg fikk noen sorte prikker i synsfeltet og sleit med å få fokus. Jeg ble litt bekymret og kunne ikke spille videre, sa Freddy dos Santos til vif-fotball.no etter kampen.

- Nå har det meste gitt seg, men jeg har litt vondt i hodet så det var nok fornuftig å gå av.

Rett før pause gikk Sidoine Oussou overende og han kom ikke på banen etter pause.

- Sid fikk en liten overtråkk som gjør veldig vondt med en gang. Han fikk behandling med is med en gang, men ankelen føles stabil så god hvile i helgen så burde han være på trening igjen til uka, sier medisinsk koordinator Eirik Bjærke til vif-fotball.no.

Mostafa Abdellaoue erstattet Oussou og ble liggende etter sin første duell i kampen. Han spilte snaue 30 minutter før han også ble byttet ut.

- Mos fikk en vridning i kneet. Det er litt bekymringsfullt, men kneet virker heldigvis ganske stabilt. Men, det er for tidlig å si noe, vi må se nærmere på det på mandag, sier Bjærke.

Bare minutter etter Mos forlot banen måtte også Dawda Leigh gi seg.

- Dawda fikk som Sid en overtråkk og også hos Dawda virker ankelen ganske stabil. Vi ser an etter noen dager med hvile, men det skal ikke være langvarig på Dawda heller, sier Bjærke.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken