Gå til sidens hovedinnhold

Flørt med hele kroppen

Du kan bruke mer enn bare blikk når du skal flørte. Hele kroppen kan være et middel for å oppnå det du vil.

Når solen steker og du uten videre anstrengelser er brun og lekker, er det en smal sak å flørte buksene av ethvert hankjønn. Men verre er det når vinterblekhet og rennende neser er i høysesong. Her følger et lynkurs i hvordan å flørte å flørte i vinterkulden – med hele kroppen:

Håret

Hvorfor: Skinnende hår et viktig signal fra ditt flørtende jeg. Det representerer sunnhet og styrke, og viser god personlig hygiene. Samtidig er håret en intim del av deg som kun frisører og kjærester for lov til å røre ved.

Hvordan: Lek med lokkene og tiltrekk hans oppmerksomhet til din ville manke. Du kan eksempelvis kaste på håret i velkjent shamporeklame-stil, eller tvinne fingrene gjennom det.

Øynene

Hvorfor: Øynene er som kjent sjelens speil, og dermed alfa omega for å skape kontakt med andre mennesker. Øyenkontakt er derfor essensielt for å skape et flørtende kokepunkt.

Hvordan: Hold blikket hans fast i noen sekunder, for så å se vekk. Dette viser et øyeblikks interesse og er akkurat nok til å vekke hans nysgjerrighet. For å holde flørten gående er det viktig å igjen etablere øyenkontakt så fort som mulig. Et annet litt frekkere triks er å tenke på sex når du holder blikket hans. Dette får pupillene dine til å utvide seg, noe som subliminalt virker tiltrekkende på ham.

Munnen

Hvorfor: Den mannlige andel av befolkningen kaller ikke i dette tilfellet en spade for en spade, en munn er altså ikke bare en munn. Han ser lett noe seksuelt ved den, og ved å skape enkle assosiasjoner vil du raskt få hans oppmerksomhet rettet mot deg.

Hvordan: Her fungerer de enkleste triksene i boken. Har du tilgang på noe spiselig, sett tankene hans i sving gjennom måten du spiser det på. Mer trengs ikke å tilføyes! Du kan også fukte leppene med tungen, eller påføre leppestift mens han ser på. Du vil få hans fulle og hele konsentrasjon.

Skuldrene

Hvorfor: Å ha bare skuldre er kanskje undervurdert, men er en svært så effektiv flørteteknikk. Du viser hud samtidig som du ikke blir vulgær, og kan virke som en forsmak på hva som befinner seg lengre sør.

Hvordan: Flørt ved å legg hodet til ene siden og kjærtegn motsatt skulder som om den var øm. Dette vil gi ham lyst til å massere deg på stedet.

Og sist, men definitivt ikke minst: Din kjære bakdel

Hvorfor: Det er klisjèaktig nok, men det virker.

Hvordan: Vrikk! Oppmerksomhet er herved garantert.