Har du endelig funnet drømmemannen, men ennå ikke fått han på kroken? Det er et spill - hvordan man skal få en mann til å fatte interesse, uten å skremme han bort ved å virke for desperat eller for feig. Det er noe midt imellom, samt en del andre triks som kan være verdt å vite om.

Den kjente eksperten på sex, samliv og kroppsspråk, Tracy Cox, forteller her hvilke signaler du trygt kan sende ut, uten å nettopp bli stemplet for det ene eller det andre. En god flørt handler nemlig om å få typen til å føle at han har fått et kompliment, uten at han føler seg verken støtt eller flau. Trikset er å bruke teknikker som du føler deg komfortabel med, og tilpasse volumet basert på din utkåredes reaksjoner.

Ikke tid til å gå ut? Tusenvis av single dater daglig på nett!

Høye hæler
Kvinner er ofte bekymret for størrelsen på rumpen, selv om menn stadig vekk hevder at rumper som stikker litt ut er mye mer sexy enn flate rumper. Ta derfor på deg høye hæler og vær glad for de de gjør med rumpa di. den kommer til å stikke ut tjuefem prosent mer enn vanlig, og gjøre deg råsexy.

Dingle med skoen
Sko sier mye om ditt seksuelle humør. Noen ganger lar vi foten skli inn og ut av skoen, og det skal ikke så mye fantasi til for å tolke hva du tenker på når du gjør dette, hevder Cox. En annen måte å vise interesse på er å dingle med skoen ytterst på tåen. Dette sender ut de samme signalene som den forrige aktiviteten.

Beina i kryss
Jo mer du krysser beina foran partneren, jo mer interessert er du. Kryss, sitt vanlig og kryss igjen om du skal sende noen signaler, oppfordrer Cox. IVil du forsterke effekten krysser du beina og beveger din sexy, høyhælte sko i ring ved hjelp av tåen samtidig, mens du holder øyekontakt.

Vanskelig? Ta snarveien og flørt på nettet!

Touching
Det hele handler om å ta på seg selv. Stryk på ditt eget kragebein med ringfingeren på motsatt hånd. Behold øyekontakten mens du gjør dette, og la hånden hvile der en stund etter at du er ferdig. Om det ikke føles naturlig å stryke, bare hold hånden der, og tapp litt med fingertuppene.

Få opp varmen
Det neste trikset er å kaste hodet forsiktig bakover, men vent til du ler - da virker det mer naturlig. Deretter legger du forsiktig hånden midt på halsen din, og stryker deg selv sakte nedover halsen og brystet til du kommer helt ned til der kløften starter. deretter lar du fingertuppene hvile der så lenge han snakker. Når det blir din tur til å snakke tar du vekk hånden, men det kan jo hende at han vil snakke litt lengre.

Tenk «dirty»
Man fram et frekt scenario hvor dere to elsker med hverandre. Tenk på det hele tiden mens du ser på han, og stryk samtidig pekefingeren sakte og forsiktig fram og tilbake på underleppen din. Senk også hodet litt ved å la haken falle litt inn mot brystet. Dette får han nemlig til å forstå at du tenker på noe frekt, og han vil undre seg grønn på hva. For å virkelig understreke nettopp dette kan du si for eksempel, «Beklager, hva var det du egentlig sa nå. Jeg satt litt i egne tanker ». Særlig effektivt vil det være om han fortalte noe han trodde du ville være veldig opptatt av, som at han hadde et landsted i Frankrike. Husk at du må beholde øyekontakten med han, så han ikke tror du er uinteressert i han eller det han sier. Da kan virkningen av denne «metoden» bli noe helt annet.

Ikke komfortabel?
Dersom du synes det hele høres for overdrevent ut, eller for barnslig, eller du ikke føler deg komfortabel, kan du utføre øvelsene i mindre grad. For eksempel sier Cox at dersom du ikke klarer å ta på underleppen med pekefingeren, så kan du isteden bare se på hans munn. Se på hans reaksjon, og øk evt. graden om det ser ut til at han koser seg. Trikset er igjen å eksperimentere med volum, og tilpasse det til deg selv og din partner. Dersom han er sjenert og du ikke føler deg komfortabel, så ta det rolig men ikke glem helt å vise at du er interessert.

Her finner du en date i kveld!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!