(Side2:) Kjærlighet og flørting gir nesten like gode seertall som krangling og baksnakking på «Farmen», og når varme følelser oppstår mellom deltakerne, er dette selvsagt griseflaks for TV 2.

I år har vi fått følge den bryggende romansen mellom Geir-Ove og Ann Kristin der de koser med kattunger og lekeslåss i gresset

Les mer: - Vi er ikke sammen

I reklamen for mandagens episode får vi se at enda et par har funnet tonen. To av «Farmen»s helter, Silje som iherdig prøvde å redde den syke grisungen og Torkel som nesten fikk bukt med en av de maskerte mennene som truet deltakerne i forrige uke, har visstnok fått veldig god kontakt. De blir sett klemmende på hverandre og får til og med velsignelse av Torkels mor som også er deltaker på «Farmen».

- Jeg synes det er kjempestas at Silje og Torkil har fått så god kontakt. Det gjør det enklere for Torkel å være her, og de trives og får en bra opplevelse, stråler mor Unni.

Ikke en Silje-type
Hugo på sin side, er litt mer skeptisk.

- Silje og Torkel henger veldig godt i hop, men jeg ser ikke helt for meg at Torkel er en Silje-type da, det må jeg si. Men det er jo deres business, jeg skal ikke blande meg borti følelser folk får, avslutter trønderen, som har overlevd to tvekamper på rad.

Han har kanskje mer rett enn han aner, og det er ikke den helt store spenningen knyttet til denne mulige romansen i og med at de fleste vel har fått med seg at Silje senere endte opp med ingen ringere enn Farmen-programleder Gaute Grøtta Grav.

Les mer: Falt for ny Farmen-jente

Litt dumt
TV 2 innrømte den gangen at situasjonen ikke var ideell, og akkurat det har ikke forandret seg.

- Det er litt dumt for dramaturgien ja, men det er ikke noe vi kan gjøre noe med. Det er ikke noe vi har kontroll over, sier TV 2s presseansvarlige for «Farmen», Alex Iversen.

I forrige episode var det Christian som måtte forlate «Farmen», etter at han så vidt tapte for Hugo i staurbæring. Christian har gjort seg bemerket ved å lyve om en skadet hånd og ved å stjele mat mens de andre deltakerne sultet, og reaksjonene har ikke latt vente på seg.

Upopulær
Etter at han gikk ut av «Farmen» ble han møtt med hatgruppe på Facebook, spydige kommentarer på byen og at folk han ikke kjenner ringer og truer ham.

- Fremmede folk har ringt og sagt at hvis de ser meg skal de grisebanke meg eller at de har lyst å ta meg av dage, sa 22-åringen i et intervju med «God Kveld Norge».

Hvordan hadde du greid deg i en Farmen-tvekamp i kunnskap? Ta testen her: Overlever du en Farmen-tvekamp?

Se Farmen mandag, onsdag og lørdag på TV 2 klokken 20.00

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!