Gå til sidens hovedinnhold

Flymaten var levende

En australsk kvinne fikk sjokk da hun så hva hun spiste.

HTML EMBED

(SIDE2): Det er australske 7News som skriver om kvinnen som fikk en svært ubehagelig matopplevelse under en flytur fra LA til Melbourne med flyselskapet Qantas.

Victoria Cleven (42) kjøpte seg noen pakker med såkalt trail mix, som er en type energibar, som hun skulle spise i løpet av flyturen.

Når hun slo på lyset over setet der hun satt fikk hun imidlertid sjokk. Da så hun at fluelarver, såkalte maggots, krøp rundt inne i pakken.

- Det var noe som ikke føltes helt rett. Det var som om jeg hadde hår eller noe i munnen. Jeg spiste og syntes det smakte rart. Hva er det jeg egentlig spiser, tenkte jeg.

- Når jeg slo på lyset og så ned så jeg hvite strengaktige biter. Så så jeg fluelarvene som krøp rundt inne i pakken. Jeg klarte ikke snakke, jeg begynte å gråte. Og jeg visste at jeg fortsatt bare var halvveis med flyturen, Det var motbydelig og jeg ville kaste opp, sier hun.

Til tross for sjokket fikk hun likevel laget en liten film med sine nye krypende venner. Den ser du øverst.

Produsenten av energibarene legger skylden på flyselskapet. De har unnskyldt seg ovenfor Cleven og tilbudt seg å betale 700 dollar av flybilletten som kostet 1600 dollar. Det synes hun ikke er nok.

- Jeg håper de tar dette seriøst og tar en evaluering av sin kvalitetskontroll, sier hun til 7News.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken