Gå til sidens hovedinnhold

Flytter fra hverandre

Etter elleve års ekteskap flytter Venstres nestleder Olaf Thommessen (40) og Vendela Kirsebom Thommessen (40) fra hverandre.

(SIDE2): – Ja, Vendela og Olaf har bestemt seg for å flytte fra hverandre. Dette er helt udramatisk, og hele familien har det bra til tross for omstendighetene, sier Vendelas PR-agent Fredrich Birkmar på vegne av det profilerte paret til VG.

Nylig brudd
Bruddet skal ha skjedd for bare noen dager siden, og paret ønsker å skjerme sitt privatliv inntil de har bestemt seg for om de ønsker å skilles, skriver avisen.

De to møttes sommeren 1995 da supermodellen leide sommerhuset «Solvang» på Åkerøya utenfor Lillesand av Olafs far. De forlovet seg bare noen måneder senere, og giftet seg i august 1996 i Katarina-kyrkan i Stockholm.

Paret flyttet til Norge fra New York for seks år siden, og har to døtre på henholdsvis syv og ni år.

Ingen av de to ønsker å gi noen ytterligere kommentarer til VG om saken.

Snakket om problemene
Lørdag snakket Vendela om sitt ekteskap i Magasinet i Dagbladet, der sa hun blant annet:

- Det var en periode hvor Olaf og jeg ikke kommuniserte så bra. Jeg føler vi har klart å ta opp den tråden nå. En del ting som vi hadde glemt, som vi har fått tilbake. Vi har funnet et roligere sted sammen, men det er andre ting vi fortsatt strever med. Sånn er livet og ekteskapet, skjøre saker sier Vendela til Magasinet.

Den vakre tidligere supermodellen som blant annet ble kjent for sitt bilde på coveret til Sports Illustrated i 1993, innrømmer i intervjuet med Dagbladet også et sydlansk temperament.

- Av og til må jeg bare ut å skrike av meg sinnet. Når jeg har fått nok da løper jeg ut. Naboene hører meg men barna slipper.

Vendela er for tiden aktuell som programleder for «Designspirene» på TV3 og med sin egen brillekolleksjon .

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte