Gå til sidens hovedinnhold

Flytter PC-en til stua

I løpet av høsten er det ventet at både Dell og Sony slipper PC-er basert på Microsofts operativsystem XP Media Center. PC-en skal overta for video og stereoanlegg.

Microsoft har store forhåpninger til sin multimediaversjon av operativsystemet Windows XP. Media Center er et PC-basert system, skreddersydd for video, musikk og bilder. PC-produsentene vil at vi skal bytte ut de tradisjonelle medieapparatene, som DVD og CD-spillere med rene PC-er.

Høstslipp
Til nå har vi sett lite til Media Center-maskiner i Europa. HP lanserte tidligere i år en versjon på det amerikanske markedet og noen av de andre følger etter. Utover høsten er det imidlertid ventet at både Dell og Sony er klare med sine første utgaver.

De to PC-produsentene har til nå holdt igjen og venter på den neste versjonen av Microsofts Media Center. Ifølge Microsoft er det på markedet mot slutten av måneden.

Bærbart og stasjonært
Ifølge Computer Sweden spekuleres det i at Dell vil slippe både stasjonære og bærbare Media Center-maskiner.

Sony på sin side vil etter all sannsynlighet koble operativsystemet fra Microsoft med egenutviklet programvare tilpasset selskapets enorme innholdsproduksjon.

Reklame

Rekordlav pris på Garmin-favoritt