NEW YORK (Nettavisen): I en TikTok video som er gått viralt, snakker den tidligere amerikanske flyvertinnen Kat Kamalani ut om hvilke flypassasjerer de ansatte om bord hater aller mest.

– Ikke en gang prøv deg

Og ifølge Kamalani, som jobbet som flyvertinne i over seks år, er det ikke snakk om alle de skrikende babyene som irriterer så mange om bord.

Men det finnes en kobling. For ifølge Kamalani er det verste flybesetningen vet om, alle de voksne personene om bord på flyet som klager over babyer som gråter på flyet.

LES: Dette er oljefondsjefens råd til folk som har ekstra penger

– Jeg lover deg, det er ingenting som er mer irriterende for oss som flyvertinner enn når folk klager over en gråtende baby, sier Kat i video.

– Ikke en gang prøv deg å spørre om du kan bli flyttet til et annet sete, det er ingen som ønsker at barna skal slutte å gråte mer enn den forelderen.

– Så, hvis du reiser, ta med deg støyreduserende hodetelefoner, og kanskje spørre foreldrene om de trenger hjelp, sier Kat Kamalani.

LES: Har tjent helt svimlende summer på sex-suksessen

Gikk viralt

Etter at videoen ble publisert, er den blitt sett over 1,5 millioner ganger og har fått tusenvis av kommentarer. Flere av dem er svært enige med Kat.

LES: Hillary Clinton kommer med sjokk-advarsel

Ifølge Daily Mail forteller en av dem, en mor, om at hun har vært i den eksakt samme situasjonen selv.

– Da var det en flyvertinne som fortalte meg; “Bare la henne gråte, du vil aldri se disse menneskene igjen uansett”.

Se hele videoen til Kat Kamalani her:

@katkamalani

THIS 😡 i promise you, you wont win… just be a kind human and dont dont this @Dylan

♬ original sound - Kat Kamalani