Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk stjernenes fobier

Gjett hvem som er redd for svingdører.

(SIDE2:) Man kan ha fobier for de rareste ting, som for eksempel bomull, sylteagurk, vann ja til og med frisk luft.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Hollywoods superstjerner er heller ikke fri for å være redd for rare ting, og Fox News har laget en liste over de aller rareste.

Johnny Depp spiller fryktløs pirat i «Pirates of the caribbean» og er ikke redd for verken teatersminke eller rare hatter. Klovner derimot, blir han helt hysterisk av.

- Det er ett eller annet med det malte ansiktet, det falske smilet. Det virker alltid som om det er et mørke som lurer rett under overflaten, et potensial for virkelig ondskap, har han forklart om fobien sin.

Også Sean «Diddy» Combs skal lide av Clourofobi, men benekter at han har en «klovner forbudt»-regel i kontrakten sin.

Elegante Nicole Kidman viser til stadighet at hun har et godt øye for vakre ting, om det er designerkjoler, smykker eller nydelige vesker. Men den australske skjønnheten klarer ikke tanken på sommerfugler.

Da hun var liten turte hun ikke gå inn i sin egen hage etter skoletid, fordi det satt en skjør sommerfugl på porten.

Da er kanskje Orlando Blooms fobi litt mer forståelig. Den britiske skuespilleren er redd for griser, og de har jo i hvert fall kraftige tenner. Allikevel, Babe?

Megan Fox sin fobi er av det litt humoristiske slaget. Hun hater å ta på papir. Hun må også ha en kopp vann i nærheten for å væte fingrene sine med hvis hun må bla i en bok. Dermed er det ikke stakkars Megan sin feil at hun til tider kommer med dustete uttalelser.

Det er bare fobien som gjør at hun ikke kan lese bøker.

Billy Bob Thornton har en ganske spesifikk fobi. Han nekter å oppholde seg i et rom med møbler fra før 1950. Men Billy Bob er ikke alene med sin fobi mot antikviteter. Mer enn 250.000 amerikanere lider av samme frykt.

- Kanskje det skyldes et tidligere liv, der jeg ble slått i hjel med en gammel stol? Jeg vet ikke, men jeg er helt seriøs. Og jeg kan ikke spise hvis det er antikviteter i nærheten, har han fortalt på Oprah.

Det er ikke bare gamle møbler du må kaste ut av huset om du vil ha stjernene på besøk. Christina Ricci får helt noia hvis du har potteplanter.

- Hvis jeg må ta på en, etter at jeg allerede synes det er motbydelig at det er en plante innendørs, så friker jeg ut, har hun uttalt.

For de fleste av oss høres det idyllisk ut å svømme med søte, vennlige og fredelige delfiner. Ikke for Tyra Banks, som har vært redd for sjøpattedyret siden hun var liten.

- Jeg har en drøm om at jeg er i et svømmebasseng, og at det er delfiner der som skumper borti meg og at jeg er redd, sier hun.

Sjekk Tyra utfordre sin egen fobi

Vi får håper at Victoria Beckham er av den ryddige typen, for ektemannen hennes David Beckham er svært ubekvem der det er kaos eller rotete.

- Alt må matche i huset vårt. Hvis vi har tre bokser med Cola Light, så kaster han én fordi tre er et oddetall, har Victoria fortalt i People Magazine.

Uma Thurman har klaustrofobi, noe som ikke var så hendig da hun skulle spille inn «Kill Bill: Vol. 2», der hun blir begravd levende. Eller kanskje det var nettopp det det var.

- Jeg trengte ikke spille skuespill, her snakker vi ekte skrik, forteller hun.

Også litt ironisk at Carmen Electra er redd for vann. Baywatch-stjernen kan ikke engang svømme. Skuespillerinnen har tidligere uttalt at bare det å være i nærheten av vann kan gi henne et panikkanfall.

Andre som visstnok skal lide av aquaphobia er Michelle Pfeiffer og Winona Ryder. Lurer på om de dusjer?

Jepp, det er barskingen Matthew McConaughey som er redd for svingdører. Han liker ikke engang å være i nærheten av dem, og er også redd for tunneler.

Talkshowdronningen Oprah Winfrey er redd for tyggegummi. Bestemoren hennes brukte å spare på uttygget tyggegummi oppå kommoden, og Winfrey syntes det var utrolig ekkelt.

Madonna og hunden din lider kanskje av den samme fobien, nemlig torden.

Reklame

Nå gjør du utrolige kupp på vinterutstyr og vinterklær

Kommentarer til denne saken