Gå til sidens hovedinnhold

Føler seg hengt ut i Weekend

Nok en gang provoserer helgeavisen Weekend. Denne gangen er det en Robinson-deltager som henges ut som deltager i en sexorgie.

Det er VG som har intervjuet den Robinson-deltageren Espen Halvorsen, som føler seg uthengt i sist utgave av Weekend.

De omtaler "sex-nachspielet" og forteller også om andre angivelige skandaler i forbindelse med Robinson-serien på TV3.

- Det verste for meg er sex-anklagene. Et av mine viktigste prinsipper er at sex hører ekteskapet til. Det har jeg holdt sterkt på, og det vil jeg fortsette med. Denne saken er en direkte hån mot mine verdier, sier Espen Halvorsen til VG.

Han er dypt såret og vurderer erstatning. Han mener det er et eksempel som viser hvor lavt folk kan synke og vil vise artikkelen til en advokat for å få råd om hva han skal gjøre videre.

- En erstatning vil være på sin plass, men egentlig ønsker jeg bare en beklagelse, sier han.

- Saken er en samling skrøner, visvas, tøys og tull. Vi vet ikke om vi skal le eller gråte. Artikkelen viser veldig godt hvorfor Weekend går mot kanten av stupet. Vi tar ikke saken seriøst, men vil støtte den Robinson-deltager som vil forfølge saken, sier prosjektkoordinator for Robinsonekspedisjonen i TV3, Håkon Mellbye Sverdrup.

VG har snakket med Weekends ansvarlige redaktør Ole Johan Svorken, som ble redaktør etter at Alex Rosén trakk seg etter forrige utgave av avisen. Han sier til VG at han er syk og henviser til journalistene som har skrevet saken.

- For meg virker våre kilder troverdige. Dersom det viser seg å være feil, vil vi beklage det. I så tilfelle er vi lei oss for at det går ut over Espen Halvorsen. Hvis det viser seg at dette er feilaktig, vil det bli dementert i første nummer, sier journalist Kristoffer Gregersen i Weekend.

Han skrev artikkelen sammen med Henrik Steen, men hverken Gregersen eller VG har lykkes å komme i kontakt med Steen.

Den profesjonelle stripperen Thomas Rocco Hansen sier til VG at det var han som deltok i sex-orgien, ikke Espen Halvorsen.

- Jeg sier dette for å få frem sannheten, sier Hansen.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken