Gå til sidens hovedinnhold

- Følte meg som en gutt

Medieelevene fikk hakeslepp da norske Natassia Malthe dukket opp og snakket om filmkysset med Jennifer Garner.

(SIDE2): Elevene ved Vardrafjell videregåendes nye medielinje var uforberedt på det storfine besøket.

Natassia Malthe og regissør Paul W. S. Anderson hadde tatt turen for å åpne medielinjen og kaste stjernestøv over skolen i Haugesund.

- De lo av meg
- De lo av meg i Norge da jeg sa jeg ville bli skuespiller. Jeg fikk høre slikt som «Er du helt dust, eller?», fortalte Natassia til elevene og skar grimaser.

- Å få besøk av slike filmprofiler er helt utrolig, sier eleven Espen Lervåg til Absolutt.

15 og 16 år gamle guttene i salen ville selvsagt vite hvordan det var å kysse Jennifer Garner - et meget omtalt pikekyss som ble nominert til MTV-pris.

- Jeg følte meg som en gutt. Det er ikke ille å være en gutt, særlig ikke når man kysser Jennifer Garner. Hun er utrolig, smilte Natassia Malthe.

31-åringen, som er halvt norsk og halvt malaysisk, er også modell og har figurert på Maxims liste over de 100 mest sexy damene i verden.

Oppdaget Jude Law
Regissør Paul W. S. Anderson, mannen bak blant annet Resident Evil-filmene og Alien vs Predator, var også på plass i Haugesund.

Han oppdaget dessuten Jude Law. Law debuterte i Andersons første film «Shopping».

Anderson og Malthe møttes under innspillingen av filmen «Dead or Alive», som kommer på norske kinoer neste sommer. Der spiller Natassia en leiemorder, og hun spiller stort sett slemme piker.

- Neste filmen jeg skal spille inn, er i september. Hun er enda verre ...

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken