Gå til sidens hovedinnhold

Eventyrkomedie på kinotoppen i USA

Matthew McConaughey og Kate Hudson har igjen kapret kinotoppens førsteplass i USA. Se bilder og trailer!

(YEYE): Den romantiske eventyrkomedien «Fool’s Gold» spilte i løpet av helgen inn 22 millioner dollar, tilnærmet 122 millioner kroner.

Dette er ikke første gang duoen Hudson og McConaughey har toppet den amerikanske listen. Sist gang var med filmen «Hvordan bli dumpet på 10 dager» (2003), og nå møtes de altså igjen til et nytt romantisk eventyr.

Bildespesial nederst i saken

Matthew McConaughey spiller Ben «Finn» Finnegan, en godhjertet surfer som blir besatt av å finne den myteomspunnede skuta «Queen's Dowry» som sank i 1715, og som skjuler 40 kister med verdisaker.

I hans søken etter skuta har han mistet alt han har, inkludert kona Tess Finnegan (Kate Hudson) og hans noe tvilsomme og rustne redningsbåt, «Booty Calls». Akkurat når Tess begynner å få orden på livet sitt, ved å jobbe ombord på luksusyachten eid av millionær Nigel Honeycutt (Donald Sutherland), oppdager Finn et avgjørende spor om hvor skatten befinner seg.

Bombesikker på at hellet hans vil snu, klarer Finn å komme seg ombord på Nigels yacht, og bruker all sin sjarm på å overbevise han og hans bortskjemte datter Gemma (Alexis Dziena) om å bli med på skattejakt.

Jakten gjenoppvekker gamle følelser hos Tess, spesielt eventyrlysten hennes. Men de er ikke alene om å prøve å finne skatten. Finns tidligere mentor som nå er ute etter revansj, Moe Fitch (Ray Winstone), har også bestemt seg for å finne skuta. La skattejakten begynne...

Filmen, som for tiden ligger på kinotoppen i USA, har Norgespremiere den 4.april.

Kilde: Imdb.com

Mer fra Yeye: Gå til forsiden her

Se «Fools Gold» trailer:

HTML EMBED