Gå til sidens hovedinnhold

- For et rush!

Finn Christian Jagge stråler av glede etter lørdagens kraftprestasjon, men i forkant var han nær blackout.

Finn Christian Jagge danset en forrykende samba, og fikk ros og 31 poeng av dommerne. Kveldens vinnere, Tshawe og Maria, lå bare tre poeng foran.

- Du fortsetter å gjøre fremgang, og i dag hadde du en fin maskulin føring, sa Tor om eks-alpinistens samba. Trond Harr var enig:

- "Finken" presterte en "flink en", sa Harr, som mente Jagge gikk alle de mannlige danserene en god gang.

Bak prestasjonen ligger imidlertid en uke Jagge vil huske på samme måten som helvetesuken i militæret, skriver han i bloggen sin dagen etter konkurransen.

Mye hardt arbeid på øvingsrommet gjorde ham klar til dyst, men da han skulle i ilden kom nervene til syne.

Fryktet blackout

- Med en ukontrollert spastisk risting i hendene 5 minutter før vi skulle ut på parketten, var det ikke mulig å skjule hvor nervøs jeg var. Den intense frykten for total blackout var nesten umulig å undertrykke.

Men noen blackout ble det altså ikke, og litt småpirk fra dommerpanelet la ingen demper på gleden ved å stå bak en av kveldens kraftprestasjoner.

- Ikke en eneste gang hadde vi hittil gjennomført en dans uten feil og rot, men nå var det ingen vei tilbake. Jeg må bare si som i forrige uke: For et RUSH!

- Unnskyld, Therese

I bloggen gir Finken all ære til sin dansepartner Therese, som fikk ham inn i fokus igjen med noen beroligende ord rett før paret skulle ut på parketten.

- Jeg er ikke i nærheten av å huske hva hun sa, men det må ha virket, for den sambaen vi danset i går var den beste vi noen gang hadde gjort.

Eks-alpinisten innser i ettertid at innstillingen har vært en smule negativ den siste uken, men nå er humøret uansett på topp.

- Jeg må bare be om unnskylding til Therese for mine surmulinger og mishagsytringer overfor den jævla sambaen som jeg aldri klarte å lære. Unnskyld!

Og med det bar det tilbake for å lære slowfox til neste ukes program.

Les deltakernes blogger her

Se «Skal vi danse» lørdag kl 19.30 på TV 2 eller på TV 2 Sumo!

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg