Gå til sidens hovedinnhold

- For sexy for Mette-Marit

- Mette-Marit er interessert i at jeg gjør noe for henne, men denne kolleksjonen ble nok litt for sexy, sier designer Kristian Aadnevik.

(SIDE2): Det er torsdag ettermiddag i London. Kristian Aadnevik kan endelig puste lettet ut. For bare noen titalls timer siden var han omringet av et stort pressekorps, eiere av verdens hotteste motehus og selveste kronprinsesse Mette-Marit.

SE GRATIS VIDEO FRA VISNINGEN HER

Gå til Kristians nettside

Sprudlende kronprinsesse
- Det var mer norsk presse på visningen min enn ved tidligere anledninger, og det var nok på grunn av Mette-Marit, forteller Kristian til Side2.

Kristian Aadnevik har truffet kronprinsessen tidligere, både i Oslo og i London.

Onsdag var det første gang hun fikk se et av hans show.

Les saken her.

- Det var bare utrolig nydelig. Jeg vil gratulere deg. Igjen, jeg er veldig glad for at jeg fikk komme, sa en blid og sprudlende Mette-Marit til Kristian Aadnevik etter visningen, ifølge Absolutt.

- Hun brenner for det
Etter visningen forsvant Kristian og Mette-Marit backstage.

- Vi var lenge backstage, og snakket masse om mote, om showet og om norsk design generelt. Vi snakket også om hvordan den norske staten kan hjelpe norske designerne.

Betyr det at kronprinsessen viser stort engasjement?

- Ja, hun brenner virkelig for det. Hun er opptatt av design generelt, og jeg tror Mette-Marit jobber for å hjelpe oss, forteller Kristian.

Så fortsetter han.

- Mette-Marit er interessert i at jeg gjør noe for henne, men denne kolleksjonen ble nok litt for sexy. Det finnes retningslinjer for kongelige, og jeg forstår at min nyeste kolleksjon blir litt for sexy for henne, ler han.

- Takker ikke nei til Gucci
Aadneviks nyeste kolleksjon for neste sommer har veldig sensuelle undertoner. Fargene går i rødt, sort og hvitt.

Kontrastene går fra mystisk til sexy.

På første rekke ved catwalken satt representanter fra motehusene Gucci, Dior og Louis Vuitton.

Betyr det at de ser etter nye designer-ess?

- Absolutt. Og det er selvfølgelig noe jeg ikke ville takket nei til. Det er vanskelig å klare seg økonomisk med eget merke. Men de siste dagene har jeg fått mye oppmerksomhet fra innkjøp og presse, forteller Kristian.

Om under to uker setter han seg på flyet til Paris.

- Jeg skal ha en salgutstilling under moteuken der. Jeg har med meg hele kolleksjonen min, så får vi se hvordan deg går, sier Kristian håpefullt.

Les mer om mote her:

Følg Side2 på mobilen

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai