Gå til sidens hovedinnhold

Årets beste spillgaver

Snart jul! Her er de beste gavetipsene blant spill utgitt i 2008.

Gears of War 2 (Xbox 360, 18+)
* Dette mesterverket av et actionspill tenner på samtlige plugger, og bør prøves av alle modne tilhengere av god action.

Football Manager 2009 (PC, PSP, 3+)
* Fotballfans kan nå formelig gasse seg i dypt innhold, masse muligheter og endelig se lagene de styrer i 3D som manager.

Zack & Wiki: Quest for Barbaros Treasure (Wii, 7+)
* Bli med piraten Zack og hans flyvende ape Wiki på jakt etter deres eget piratskip. Spillet byr på et supert eventyr fylt med gåter, humor og nydelig grafikk.

Fallout 3 (PC, Xbox 360, Playstation 3, 18+)
* Dette stemningsfulle spillet fra Fallout-universet appellerer både til de som elsker action, en god historie og dypt rollespill.

De Blob (Wii, iPone, 3+)
* Sett farge på verden med det morsomme og nyskapende spillet De Blob. Blobb i vei og bli helten i blobbebyen Chroma med masse fargefull humor for unge og gamle.

Dead Space (PC, Xbox 360, Playstation 3, 18+)
* Vær klar for å sitte på kanten av stolen i spenning og nyt en dyp historie, detaljert grafikk og masse action i det mørke verdensrommet.

Guitar Hero World Tour (Xbox 360, Playstation 3, Wii, 12+)
* Denne utgaven av Guitar Hero lar deg spille alene eller i en gruppe på fire, hvor dere ikke bare kan spille gitar, men også trommer, bassgitar eller synge av full hals til masse kule låter.

Littlebigplanet (Playstation 3, 7+)
* Lek, skap og del med Sackboy og tusenvis av andre spillere på Playstation Network. Dette nyskapende spillet er midt i blinken for de med god fantasi.

God of War: Chains of Olympus (PSP, 18+)
* Vær klar for actionfylte kamper med våpen og magi i gjensynet med den ustoppelige Kratos i et kjempebra modent slåss-spill.

Trackmania United Forever (PC, 3+)
* Trackmania er bedre enn noen sinne og tilbyr fartsfylt og spennende bilkjøring i et knallgodt spill. Med baner laget av deg selv eller andre blir spillet aldri gammelt.

Professor Layton and the Curious Village (DS, 7+)
* Et gåtefullt eventyr i en sjarmerende småby full av snodige mennesker. Vakre omgivelser, en god historie og lærerike gåter gjør dette til en virkelig diamant av et spill.

Grand Theft Auto IV (PC, Xbox 360, Playstation 3, 18+)
* Nico Bellic blir aldri lei biljakter og vill skyting i gatene, og det blir heller ikke vi. GTA IV byr på alt, og er rett og slett et av de beste spill noen sinne.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (Playstation 3, 18+)
* Spektakulær grafikk og knallgod action skyller over oss som en bølge i denne dramatiske historien som er nesten like my film som spill.

Command & Conquer: Red Alert 3 (PC, Xbox 360, 16+)
* Tonnevis med humor i et bunnsolid strategispill får du massevis av enten du spiller Red Alert 3 alene eller med venner.

Fable 2 (Xbox 360, 16+)
* Fable er tilbake, mye større, dypere og bedre. Spill din rolle i den magiske verdenen Albion, og bli med på endeløse eventyr med din trofaste hund ved din side.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem