Gå til sidens hovedinnhold

(Bal)kongen på havet!

Eierkabinen i Lazzara LSX92 har egen balkong som kan vippes ut fra skutesiden.

KLIKK.NO/MOTOR/BÅT: Båtutstillingen i Fort Lauderdale i Florida har åpnet. En av de flotteste nyhetene derfra er den nye 92-foteren fra Lazzara Yachts, som skiller seg ut på flere måter.

Ved siden av badet i "owners cabin" kan skutesiden åpnes hydraulisk og, vips, så har man en liten balkong i skutesiden!

Les også: Var det noen som sa finanskrise?

Undervannslys

Når mørket faller på, kan det sikkert være ålreit å sitte her og nyte en avkjølet champagne i hyggelig selskap. Og hvis praten dabber av, kan man takket være kraftige undervannslys studere livet under yachten.

Gjestene kan få nesten samme opplevelse fra den enorme badeplattformen, men her kan man lett bli distrahert av en stor flatskjerm-tv på skottet inn mot "garasjen", hvor en liten RIB og andre vannleketøy har fått sin naturlige plass.

Les også: Her er verdens største superyacht

Alle har hvert sitt bad

Nede under dekk er det en enorm suite for eieren pluss tre doble kabiner for gjestene. Alle lugarene er selvsagt topp utstyrt og har egne baderom.

Mannskapet har sin lugar lenger akter mot babord, og her kan man velge mellom to køyer, toalettrom pluss egen sittegruppe eller alternativt separat sovelugar for skipperen og lugar med to køyer for resten av mannskapet.

På hoveddekket er det også to alternativer: Kundene kan velge mellom to enorme sofagrupper i salongen eller en mindre sittegruppe og frittstående spisebord med åtte stoler.

Se video av rådyret Sunseeker Predator 92 Sport

Flere solsenger

På akterdekket er det en gedigen solseng, sittegruppe, bar og ellers masse plass. Og det stopper ikke der: Flybridgen er veldimensjonert og byr på både sittegrupper og store solsenger.

Skuta har to førerposisjoner, én på flybridgen og én i styrehuset. Over sistnevnte er det en stor takluke, og ved siden av de to lekre førerstolene er det en mindre sittegruppe for dem som vil holde skipper og navigatør med selskap mens skuta er i fart.

Bare for å gi et lite hint om båtens dimensjoner, nevner vi at fribordet er på 2,82 meter i forskipet og 1,95 meter i akterskipet!

Og skal du fylle opp dieseltanken, bør du velge en marina med stor kapasitet, for her er det plass til 6435 liter... (Ja, det koster en del å fylle tanken helt)

Les hele saken på Klikk.no/motor/båt

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem