Gå til sidens hovedinnhold

Bli sjef for Hushovd

Kan du gjøre suksess som en vaskeekte sykkelmanager?

GAMER.NO:Sommerens vakreste eventyr, Tour de France, er godt i gang.

Det er kanskje ikke så fristende å delta selv, men på PC-en kan du ha mye moro med å ta rollen sportsdirektør for et sykkellag.

Les også: Vikingguder og maskinpistoler

I Pro Cycling Manager 2008 får du dessuten delta i mye mer enn bare Tour de France. En sesong her inneholder mange ritt og mange ulike oppgaver for deg som sjef.

Morsomst av alt er selve løpene, der du må sørge for at rytterne holder det riktige tempoet og får nok næring underveis.

Les også: Rykter om nytt Halo

Det mest spennende er å ligge helt i front når det hele skal avgjøres. Å vinne spurter er selvsagt moro, men fjelletappene gir nok aller mest sitrende spenning om du har en rytter som er god nok til å prestere under slike ekstreme forhold.

Les også anmeldelsen av Big Beach Sports

Pro Cycling Manager 2008 viser med all tydelighet at sykkel er en lagidrett. Her nytter det ikke å tære på de samme rytterne gang etter gang, man må rullere og prioritere.

Dessuten kan man bruke hjelperyttere aktivt i flere roller underveis i rittene, slik at lederen får en billig reise frem mot mål.

Les også anmeldelsen av Kung Fu Panda

Grafikkmotoren er dessverre ikke helt stabil, og det er en del feil i Pro Cycling Manager 2008. Disse feilene er imidlertid ikke kritiske, og sykkelfans vil garantert kose seg med dette spillet.

LES HELE ANMELDELSEN PÅ GAMER.NO