Gå til sidens hovedinnhold

Denne hytta får du for 80.000

Sjekk de billigste hyttene i markedet.

Vinteren har kommet i fjellheimen. Flere skisentre har allerede åpnet.

SELGE HYTTA? Finn megler

Nettavisen har kikket på de absolutt rimeligste hyttene som er å finne i markedet nå.

Én hytte havner under 100.000 kroner.

SE BILDER NEDERST I SAKEN

Den ligger cirka i Leppdalen i Norde Land, snaut to mil fra Dokka.

«God beliggenhet i området Leppdalen. Ligger opp på et høydedrag i idylliske skogsomgivelser med spredt hyttebebyggelse, cirka 600 meter over havet. Solrikt og med flott utsikt. Jakt, fiske og scooteroppkjørte løyper», heter det i annonsen.

LES OGSÅ:Her er fjellets billigste hytter

Hytta er ikke verdens største og mest moderne: Arealet du får å bolttre deg på er 32 kvadratmeter. Hvor mye den er pusset oppp siden den var ny i 1945 er usikkert, men standarden er naturligvis ikke høy.

Titt og ofte dukker det opp virkelige «bargains» - slik som denne laftede tømmerhytta i Lødingen utenfor Harstad med prisantydning 60.000 kroner.

Aberet med slike tilbud er at man må fjerne dem selv. Vi snakker altså om riving, flytting og gjenoppsetting. Da blir det straks dyrere.

Hyttene til under 200.000 kroner har selvsagt ikke så mye luksus å by på. Utedo er standard. Hyttene mangler strøm, og innlagt vann er en sjeldenhet. Vann fås fra cisterne, eller det ligger en enkel slange til hytteveggen med sommervann.

Beliggenheten er heller ikke av de mest sentrale. Ofte ligger hyttene i denne prisklassen for seg selv, gjerne langt fra fasiliteter som hoteller og skisentre.

Men det trenger ikke utelukke slike vintergleder. For de som liger bortover-ski, er det jo bare på spenne på seg skiene utenfor hytteveggen. Alpinanlegg er det etter hvert blitt så mange av at det sjelden er veldig langt man trenger å kjøre.

Sjekk ut billighyttene i bildekarusellen under.

Få bedre råd med Nettavisens tjenester:

Minstrøm:Bytt strømleverandør og spar tusener.

Minrente:Bytt bank og spar minst 5000 kroner i året.

Mittoppdrag:Få tilbud fra håndverkere.

(Tjenestene er gratis for Nettavisens lesere)

3877

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her