Gå til sidens hovedinnhold

"Diamanten" eser ut

Det meste er blitt større på HTC Touch Diamond. Prisen også.

AMOBIL.NO: HTC Touch Diamond har vært belemret med laber batterilevetid. Den høyoppløste skjermen har nemlig krevd litt vel mye av batteriet på bare 900 mAh.

I Diamond 2 er batterikapasiteten økt til 1100 mAh. Samtidig er den blitt mer strømkrevende enn forgjengeren. Det er nemlig ikke bare batteriet som er blitt større. Skjermen har est ut og oppløsningen er blitt bedre.

Ifølge spesifikasjonene er imidlertid batterilevetiden blitt bedre, med oppgitte 21 døgn hviletid i forhold til 16,5 døgn i forgjengeren.

Her finner du vår test av forgjengeren HTC Touch Diamond

Les også vår sniktitt på HTC Touch Pro 2

Er blitt større

Skjermen har nå fått en størrelse på 3,2 tommer, og en oppløsning på 800 x 480 piksler. Dette gir en god oversikt, og skarpheten er helt i toppsjiktet samtidig som fargene virker naturtro.

Batteriet og skjermen er ikke det eneste som har est ut. Diamond 2 er i tillegg ganske mye større enn Diamond, med over en halv centimeter ekstra i høyden og 0,3 i bredden.

Dette høres ikke mye ut, men det er merkbar forskjell når du holder Diamond 2 i hånda. Noe tjukkere er den blitt også.

Likevel er ikke Diamond 2 større enn at du fint får plass til den i lomma, og med tykkelse på 1,37 centimeter er ikke bulen på buksa så altfor stor.

Les også vår sniktitt på HTC Snap

Mye dyrere

Prisen har landet på ganske så stive 4600 kroner, mens forgjengeren kan kjøpes for bare 3200 kroner i dag.

Les hele sniktitten på HTC Touch Diamond 2 på Amobil.no

Reklame

Best i test påskeegg 2021