Gå til sidens hovedinnhold

En tung dag

Treningen går så det suser, det vil si jeg har begynt å løpe istedenfor å sykle på intervalløkta.

Det merker beina mine. Forrige trening var slitsom. Etter mye jobbing fra morgen til kveld mandag og en hektisk tirsdag med deadline, var det bare å flytte kroppen ned på trening.

Jeg var helt fjern da vi begynte og gikk rundt som en zombie. Heldigvis var Hege i samme modus.

Etter å ha trent bare bein og mage var det opp på tredemølla og starte å løpe. Kjente allerede under oppvarminga at dette kom til å bli et lite helvete, men prøvde selvfølgelig så godt jeg kunne. Da vi var oppe i maks fart følte jeg at beina holdt på å svikte hvert øyeblikk og at det lille jeg hadde fått i meg av mat etter en hektisk dag var på vei opp fra magen.

Heldigvis er det 30 sekunders pause mellom intervallene så man får igjen pusten litt. Etter 10 minutter var jeg ødelagt. Hoppet av apparatet og satte meg ned. Hadde jeg ikke gjort det hadde jeg gått i bakken.

Bare for å ha sagt det, så har jeg klart den samme økta før, og var langt fra så sliten. Jeg ser generelt stor forandring og jeg har blitt sterkere. Tirsdagen er bare et bevis på at lite søvn, lite mat og en del stress på jobb ikke er optimal oppladning før trening. Jeg synes det er kjempemoro og nå blir det spinningtimer framover også!

Haralds kommentar om Tina:
Tina har i likhet med de andre deltagerne opplevd betydelig fremgang. Hun prøver så godt hun kan å kombinere treningen med innebandy. Og jeg har inntrykk av at det går veldig bra. Nå håper jeg at hun kan vise samme disiplin med kostholdet sitt. Da vil resultatene komme enda raskere.
Tina uttalte etter en spinningøkt at hun synes det var "deilig." Da skjønner man at jenta er på riktig vei. Way to go!