Gå til sidens hovedinnhold

Filmquiz for folket

Nye Scene it? gir deg ekte filmquiz på norsk.

GAMER.NO: For et år siden kom Microsoft med Scene it? Action, Lights, Camera. Spillet ble aldri mer enn middelmådig, mye takket være mye venting på oppgaver og stor repetisjon. Nå er oppfølgeren her, og produktet er forbedret over hele linja.

Les vår anmeldelse av Scene it? Action, Lights, Camera

Hele poenget her er å svare på varierte og tidvis morsomme oppgaver om filmverdenen. Dere kan sitte og konkurrere fire stykker sammen med de medfølgende buzzkontrollene. Disse er trådløse og gode i hånden, og passer perfekt til et spill som dette.

Oppgavemoduser og spørsmål er ganske varierte, selv om noen går igjen samt at det burde vært flere filmklipp i spillet. Alt i alt har spillet god levetid, og flere av modusene er svært så fornøyelig i konkurransesammenheng.

Et problem med det forrige Scene it? var lastetider og mellomsekvenser som ikke kunne hoppes over. Dette er i stor grad en saga blott i Filmtoppen, noe som betyr et spill som har langt mer flyt og dynamikk.

Et ekstra pluss for at spillet kommer med norske stemmer, spørsmål og tekst. Dette gjør at man ikke taper på å lese engelsk sakte, og skaper et spill flere kan være med på å nyte.

Humoren er kanskje ikke den helt store hos de norske fortellestemmene, men noen dårlige vitser får vi heller tåle.

Les hele anmeldelsen av Scene it? Filmtoppen på Gamer.no

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter