Gå til sidens hovedinnhold

Forrykende masseslagsmål

Å stå alene mot stormen, der stormen er bølger med soldater, kan være forbausende moro.

GAMER.NO: Dynasty Warriors-serien er basert på et gammelt kinesisk litteraturverk. Historien er episk nok i alle former, men måten den blir presentert på i Dynasty Warriors 6 er helt grotesk. Alt blir overdramatisert til det latterlige, og med det verste skuespillet i klassen, ender det hele opp som en ufrivillig god komedie.

LES HELE ANMELDELSEN AV DYNASTY WARRIORS 6 PÅ GAMER.NO

Så snart du setter i gang med å spille dette spillet, innser du hvor mye filmsekvensene lyver om spillets kvaliteter. Dette er et spill i en litt ekstrem sjanger, men det er ekstremt moro også. Du springer over slagmarken, slår ned den ene fienden etter den andre, og slik holder du frem. Time etter time, dag etter dag. Du tenker ikke mye om noe som helst, du bare angriper alt du er god for.

Sakte, men sikkert, sniker et strategisk sinn seg over deg. Du blir observant på hva kartet betyr for spillet og du studerer potensielle vinkler for å angripe en situasjon. Det enkle, men velgjorte kampsystemet glir etter hvert inn i fingrene som om det skulle være en del av deg.

Du ender opp med et spill der du bare spiller, du lever deg inn i krigen og tror du har en lanse i hendene, i stedet for en kontroller. Du storkoser deg. Denne sjangeren blir kanskje litt for sær for noen, men for alle andre er dette eksepsjonell underholdning.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping