Gå til sidens hovedinnhold

Heftig maskin for gamere

Et solid skår i gleden er batteriet. Det går nesten tomt før man rekker å si massively multiplayer online role-playing game.

HARDWARE.NO: Multicom er en av meget få aktører som bygger bærbare maskiner på det norske markedet.

Vi har tidligere sett på NAW-serien, men nå er det Kunshan det dreier seg om. Den har en 17.3-tommers skjerm i oppløsningen 1920 x 1080 piksler. Skjermen er med andre ord klar for fult HD-bruk, og en bakgrunnsbelysning bestående av lysdioder burde lage et skarpt bilde.

GUIDE: Slik gjør du PC-en raskere

Kraftige komponenter

Multicom Kunshan W870 er uten tvil en god bærbar maskin for spilling. Den yter godt på dette området, og flere andre områder med praktisk tilknytning. Minneegenskapene kunne godt vært litt bedre hvis vi ser nøye på det, men jevnt over så yter maskinen godt.

Ytelsesmessig gjør maskinen det godt, og det er egentlig ikke rart. Det er tross alt ganske så kraftige komponenter som sitter i denne maskinen, du kan velge prosessorer helt opp til Intel i7 920 XM.

Vår testmodell hadde riktig nok ikke denne prosessoren, men skjermkortet GTX 280M fra Nvidia er fellestrekket uansett hvilken komponentkombinasjon du velger.

Les også vår test av Asus G60VX - En mellomstor råtass!

31 000 kroner

Maskinen har to plasser for lagringsmedier, og produsenten lar deg også velge to SSD-enheter om ønskelig.

Batteritiden er derimot alt annet enn god, og vi savner virkelig at man ikke kan få maskinen med flere celler i batteriet. Den holder faktisk ikke ut mer enn litt over en time, men skjermens lysstyrke satt til det laveste.

Den rimeligste summen du må ut med får og hente hjem et eksemplar av Multicom Kunshan W870, er 14 900 kroner. Dette er riktig nok uten operativsystem, og hvis du virkelig vil ha det råeste av det råe, ender prislappen på hele 31 000 kroner.

Les hele testen av Multicom Kunshan W870 på Hardware.no

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen