Gå til sidens hovedinnhold

Ikke helt elementært, my dear Watson

Detektivarbeid kan være både spennende og interessant, men krever en viss tålmodighet.

GAMER.NO: Når en eksentrisk mangemillionær bortføres, blir det din oppgave å løse forsvinningsmysteriet.

Ting tyder på at kidnapperen befinner seg i den forsvunne rikmannens omgangskrets. Men hvem er han? For deg som verdenskjent detektiv er forventningspresset formidabelt.

Der andre detektivspill gjerne nøyer seg med å snakke med de mistenkte, lar Millionheir deg ransake tilholdsstedene deres.

Håpet er å finne bevismateriale som kan koble dem opp mot bortføringsnummeret. Alle de mistenkte har noe de ønsker å skjule, men hvor alvorstunge hemmelighetene deres er, varierer veldig.

Områdene du saumfarer består av pene og usedvanlig detaljrike tegninger med god størrelse. På den øverste skjermen finner du en liste over gjenstandene som er gjemt bort på det gjeldende området, samt en teller som viser deg hvor god tid du har på deg.

Får du ikke øye på alle gjenstandene før tiden renner ut, må du starte på nytt. Du må lete etter gjenstander av alle tenkelige slag og ender ofte opp med å finne dem på de merkeligste steder.

Handlingen står dessverre ikke i stil med den velfungerende jakten på bevismateriale. Du får vite altfor lite om de mistenkte personene, og det blir aldri helt klart hvilket grunnlag den skyldige har hatt for å bortføre millionæren.

Likevel er Mystery Case Files: Millionheir god underholdning for tålmodige spillere i alle aldere.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka