Gå til sidens hovedinnhold

Metal-fansen kan glede seg

Stemmen til Mötorheads legendariske Lemmy blir å høre i høstens mørkeste spilleventyr.

SPILLVERKET.NO: Tim Schafer er en legende innen eventyrspillsjangeren. Han har vært med å skape spill som Day of the Tentacle, Full Throttle, Grim Fandango, Monkey Island-spillene og sist ut – Psychonauts.

Det alle spillene har hatt felles er en herlig sarkastisk undertone, og humor over hele fjøla.

Les også: EA redder Brütal Legend

Mørk høst

Schafers kommende metal-epos, med navnet Brütal Legend ser ut til å kjøre samme stil. Og endelig har spillet fått lanseringsdato – 16. oktober er kalenderruta vi setter en stor ring rundt. Spillet slippes til Xbox 360 og PS3.

I Brutal Legend trer vi inn i det småtriste livet til ”roadien” Eddie Riggs, som altså har en jobb som blant annet går ut på å transportere, sette opp og ta ned utstyret til et band.

Les også: Snart kan du rocke med The Beatles

Eddie fra Iron Maiden?

Eddie, med stemmen til selveste Jack Black, ender imidlertid etterhvert opp i et slags alternativt univers, der musikksjangeren metal er altomfattende. Bare utstyrt med en gitar, øks og en råharry bil er det Eddies jobb å intet mindre enn fri menneskeheten fra demoner.

I tillegg til Jack Black vil rockelegender som Ronnie James Dio, Motörheads Lemmy Kilmister og Judas Priest-mann Rob Halford låne stemmene sine til Brütal Legend.

Spillet er et tredjepersonseventyr, og foregår i en åpen verden. Forhåndsomtaler så langt har vært positive. Vi gleder oss!

Les også: Metallkongene spår om fremtiden

Les mer på Spillverket.no

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant